Offentliga mötesplatser

Gör en stor tillställning ännu större

 

Folk förväntar sig information och underhållning från det ögonblick de kliver in på en arena, stadion eller i en konsertsal. Våra skärmar med fylliga, livfulla färger och fantastisk upplösning ökar engagemanget, bidrar till att generera mer intäkter genom att skapa effektfulla reklamer och kampanjer. Dessutom hjälper de besökare att hitta rätt.

 

Fördelar för hotellbranschen:
✔   Gör det lätt att läsa information vid ingångar och biljettförsäljning
✔   Ger intrycket av kortare väntetider med HD-underhållning

✔   Ger viktig information om mötesplatsen och evenemanget

✔   Visar vägen för besökare med sökbara kartor

✔   Främjar förhandsförsäljning för nya och kommande händelser

✔   Ökar intäkterna med korsmarknadsföring och tredjepartsannonser
✔   Uppmuntrar återbesök

Rekommenderade modeller

Philips
Fördel


Philips bildskärmar har tillverkats särskilt för att maximera resultatet på offentliga mötesplatser och förbättrar platsen med felsäkert innehåll och en skarp upplösning i stor skala.

Supersmala infattningar
 

Ge ett större intryck med den flytande designen i Philips skärmar för professionellt bruk. Med supersmala infattningar och avancerade lösningar för att finjustera placeringen ser innehållet större och mer slående ut. Skapa en smidig videoväggkonfiguration i praktiskt taget vilken storlek som helst med den nästan kantfria utformningen.

Färgkalibrering
 

Få enhetliga färgnivåer på alla skärmar i nätverket. Med vår valfria färgkalibreringssats kan du enkelt kontrollera bakbelysningen så att den stämmer överens, standardisera gammakurvan och kalibrera gråskalan.

Ultra HD
 

Imponera på publiken med en otrolig bildkvalitet med Ultra HD. Innehållet visas i en upplösning som är fyra gånger högre än Full HD med 3840 x 2160 bildpunkter. Det innebär att du får en skarpare bild på stora skärmar, vilket får de att se ännu snyggare ut.

FailOver
 

Du behöver aldrig mer oroa dig för felskärmar. Med revolutionerande FailOver-teknik spelas säkerhetskopierat innehåll upp automatiskt på skärmarna ifall något fel skulle inträffa i en mediespelare. På så sätt håller du alltid verksamheten under kontroll.

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.