Detaljhandel

Gör butiksupplevelsen magisk

 

Delta i revolutionen genom att omvandla din butik till den ultimata köpupplevelsen. Våra effektfulla skärmar får förbipasserande att kika in och ger shoppingen en interaktiv dimension. Våra ljusstarka skärmar livar upp skyltfönster med dynamiskt innehåll. Med våra videoväggar kan du göra din berättelse till mittpunkt och Studio TV gör både barn och föräldrar nöjda.

Fördelar för detaljhandeln:

✔  Lockar kunder med effektfulla kampanjer

✔  Bygga lojalitet med uppslukande upplevelser

✔  Nå ut till målgruppen med specialerbjudanden i butik i HD-kvalitet

✔  Vara redo att leverera personliga och interaktiva shoppingupplevelser

✔  Skapa riktade kampanjer på egen hand och externa databaser

✔  Tillämpa kommunikation mellan maskiner för att bilda kraftfulla skyltningsnätverk

Rekommenderade modeller

Philips
Fördel


Philips bildskärmar är skräddarsydda för att glänsa på detaljhandelsmarknaden – och tar in den digitala världen till dig med de senaste apparna, anslutningsmöjligheterna och interaktiva funktioner.

Android
 

Skapa en detaljhandel som är smartare, snabbare och mer intuitiv än någon annan. Nu när Android-operativsystemet är drivkraften bakom Philips bildskärmar kan du ta den digitala världen till din verksamhet. Du får det bästa av två världar – fysiska produkter som kombineras med ett oändligt antal digitala appar och innehåll.

Ambilight
 

Allt blir mer slående med Philips Ambilight. Dra till dig fler kunder med en perfekt miljö med sofistikerat omgivningsljus som fyller väggarna med dynamiska färger.

UltraBright
 

Vilken plats och vilken ljusstyrka som helst – med Philips UltraBright blir bilden på skärmen vacker med ljusstarka, fylliga färger och kontrast. Med suverän synlighet på skärmen och skarpare bildkvalitet står sig till och med solljuset slätt mot innehållet och kunden.

Supersmala infattningar
 

Ge ett större intryck med den flytande designen i Philips skärmar för professionellt bruk. Med supersmala infattningar och avancerade lösningar för att finjustera placeringen ser innehållet större och mer slående ut. Skapa en smidig videoväggkonfiguration i praktiskt taget vilken storlek som helst med den nästan kantfria utformningen.

 

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.