1

LED-skärm

  -{discount-percentage}%

  LED-skärm

  Imponera på publiken

  Dela med dig av den effektivaste LED-videoskärmen för vägg. De här LED-skärmarna fungerar både i små och stora miljöer, tack vare en enkel allt-i-ett-design med hög ljusstyrka och helt sömlösa övergångar mellan LED-skärmarna. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Imponera på publiken

Dela med dig av den effektivaste LED-videoskärmen för vägg. De här LED-skärmarna fungerar både i små och stora miljöer, tack vare en enkel allt-i-ett-design med hög ljusstyrka och helt sömlösa övergångar mellan LED-skärmarna. Läs mer om produkten

Signage Solutions LED-skärm

55 tum, Direct View LED 55BDL9025L/00 Hitta liknande produkter

Imponera på publiken

med LED-skärmar av hög kvalitet

 • SmartPower för energieffektivitet

  SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Utformad för användning dygnet runt för högsta noggrannhet

  För att passa in i den ständigt tillgängliga företagsvärlden är våra skyltskärmar utvecklade för att användas dygnet runt med högsta noggrannhet i tuffa miljöer. De har förstklassiga komponenter så att du får högre kvalitet, och du kan lita på att modellerna i den här serien kan användas dygnet runt.

 • Superhög uppdateringsfrekvens

  Med en superhög uppdateringsfrekvens visar Philips LED-skärmar ett otroligt rent och jämnt innehåll. Det garanterar att även direktsändningar för evenemang och matcher är extremt smidiga, med nästan inget flimmer även med oavbruten action på skärmen.

 • TrueBlack-lysdioder för mer kontrast och tydliga färger

  Med hjälp av branschledande teknik ger Philips TrueBlack-lysdioder överlägsen kontrast och djupa svarta nyanser. Det ger enhetligare färger och att färgerna ”poppar” mer på skärmen.

 • Enkel att installera tack vare EasyInstall

  Philips LED-skärmar med EasyInstall är utformade för att förenkla installation och underhåll. Med ett tunt 54-tumsskåp, kompatibilitet med de vanligaste upplösningarna, och en enhetlig design är installationen superenkel. Och med dess långvariga kapacitet garanteras kontinuerlig drift, även för de mest krävande användningsområdena.

 • Stoltsera med helt sömlösa videoväggar utan infattning

  ZeroBezel LED-videoväggsskärmarna är optimerade för maximal exponering för en förstklassig videoväggslösning. Med helt sömlösa övergångar mellan LED-skärmarna är skalbarhet en lätt match, och du kan enkelt uppgradera till Full HD-upplösning.

 • HDMI-seriekoppling

  Skapa en digital videovägg med en HDMI-seriekoppling. Det är bara att ansluta HDMI OUT-porten till en HDMI IN-port på en annan skärm för att skapa en otrolig videoväggsupplevelse.

 • Inbyggt grafikkort medföljer

  Med funktionen inbyggt grafikkort behövs det inget extra LED-grafikkort.

 • Utvecklad för kontrollrum och sändningar

  Philips LED-skärmar är särskilt utvecklade för kontrollrum och sändningar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av