1
Signage Solutions

Interaktiv whiteboard

  Interaktiv whiteboard

  Ger en högre nivå av interaktion

  Kom ännu närmare tittarna än någonsin tidigare med en snabb, exakt och otroligt tålig whiteboard. Den höga prestandan hos vår interaktiva 75-tums whiteboard matchas av utmärkt tillförlitlighet och funktionalitet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ger en högre nivå av interaktion

Kom ännu närmare tittarna än någonsin tidigare med en snabb, exakt och otroligt tålig whiteboard. Den höga prestandan hos vår interaktiva 75-tums whiteboard matchas av utmärkt tillförlitlighet och funktionalitet. Läs mer om produkten

NYTT

Signage Solutions Interaktiv whiteboard

75 tums, Drivs av Android, Multipekning 75BDL3151T/00 Hitta liknande produkter

Ger en högre nivå av interaktion

med äkta multi-touch i 4K UHD

 • Upplev fantastisk interaktivitet med äkta multipekfunktion

  Upplev fantastisk interaktivitet med äkta multipekfunktion

  En helt ny nivå av interaktivitet är nu tillgänglig tack vare integrerad pekteknik. Ökad flexibilitet och optimal samtidig pekprestanda i kombination med utmärkta användningsmöjligheter ger dig den ultimata användarinteraktionen. Multipekskärmarna har automatisk pekigenkänning och USB-kontakten är HID-kompatibel, vilket ger sann plug-and-play.

 • SmartPower för energieffektivitet

  SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Spara och spela upp innehåll med internminne

  Spara och spela upp innehåll med internminne

  Spara och spela upp innehåll med internminnet. Ladda upp dina mediefiler så att de visas på skärmen och spela upp innehållet direkt. Tillsammans med den interna webbläsaren fungerar internminnet även som ett cacheminne vid strömning av onlineinnehåll. Om nätverket går ner fortsätter internminnet att köra och spela upp en cachelagrad version av innehållet – på så sätt kan dina mediefiler spelas upp även utan nätverksanslutning.

 • CMND: Ta kontroll över dina skärmar

  CMND: Ta kontroll över dina skärmar

  Med en robust skärmhanteringsplattform, CMND, ligger makten i dina händer. Uppdatera och hantera innehåll med CMND & Create eller kontrollera dina inställningar med CMND & Control. Allt är möjligt med CMND.

 • Interaktiv inbyggd whiteboard

  Förbättra klassrumsundervisningen, deltagande och samarbete med vår 75-tums multipekskärm med inbyggd whiteboard. Växla smidigt mellan att skriva, rita, videor, presentationer och internet.

 • Android: Kör din egen app eller välj din favoritapp

  Med Android integrerat i pekskärmen kan du arbeta med det mest utvecklade operativsystemet i världen, och spara appen direkt i teckenfönstret. Det innebär också, för de inbyggda apparna, till exempel webbläsaren, en pekfunktion direkt. Få snabb interaktivitet så direkt så snart du är ansluten. Du kan också använda den inbyggda schemaläggaren till dela upp apparna efter innehåll och dag. Växla enkelt från stående till liggande format med orienteringsfunktionen.

 • Glas som inte bländar med låg optisk parallax

  Med den här inbyggda pekskärmen får du en otroligt uppslukande pekskärmsupplevelse tack vare glas som inte bländar med låg optisk parallax. Med lite eller inga reflexer på skärmen blir bilderna kristallklara med rena färger och fantastisk klarhet.

 • 4K Ultra HD: upplösning som aldrig förr

  Titta på din skyltningslösning som aldrig förr tack vare fyra gånger så hög upplösning som en vanlig TV med full HD-skärm. 3840 x 2160 bildpunkter ger en bild som är så raffinerad och verklighetstrogen att det känns som att du tittar in i en helt ny värld genom en fönsterruta.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av