LCD-skärm

  LCD-skärm

  Imponera på din publik och engagera den

  Den här 117 cm (46") professionella LCD-skärmen visar vad du vill säga. Vare sig du använder modellen i ett nätverk, för matristillämpning eller som enskild lösning för offentlig visning får du en mängd funktioner som klarar de mest krävande användningsområden Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skärm

117 cm (46"), multimedia, HDTV-skärm BDL4635E/00 Hitta liknande produkter

Imponera på din publik och engagera den

 • LCD-skärm med Full HD, 1920 x 1080p

  Den här skärmen har en upplösning som kallas för Full HD. Den senaste LCD-skärmtekniken har en hög widescreen-upplösning på 1080 progressiva linjer, var och en med 1920 bildpunkter. Det ger bästa möjliga bildkvalitet för HD-insignaler med upp till 1080 linjer. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

 • HDMI-ingång för fullständig digital HD-anslutning med en kabel

  HDMI ger en okomprimerad digital RGB-anslutning från källa till skärm. Genom att eliminera konvertering till analog signal blir bilden opåverkad. Tack vare en oförändrad signal får du minskat flimmer och tydligare bild. HDMI kommunicerar på ett intelligent sätt bästa möjliga utdataupplösning från källenheten. HDMI-indata är fullt bakåtkompatibla med DVI-källor men inkluderar digitalt ljud. HDMI använder HDCP-kopieringsskydd.

 • Kan användas i stående läge

  Den här skärmen kan installeras i stående läge.

 • Dolda och låsbara kontroller

  De lokala kontrollknapparna på skärmen är placerade så att de är mindre synliga för omedelbar åtkomst. Dessutom kan såväl fjärrkontrollsensorn som de lokala kontrollknapparna stängas av via RS232 för att förhindra obehörig kontroll av bildskärmen när den är placerad på offentliga platser.

 • Skärminställningar kan göras från nätverket vilket möjliggör fjärrhantering

  Med funktionen för fjärrkontroll av bildskärmar kan du fjärrstyra och justera skärmar via RS232-protokollet.

 • VGA-genomkoppling möjliggör seriekoppling av flera bildskärmar

  Genom seriekoppling av flera skärmar distribueras kontroll och visuellt innehåll från en och samma källa till en mängd bildskärmar på olika platser i samma närområde.

 • Avancerad funktion mot inbränning

  När en statisk bild visas på en LCD-skärm under en längre tid kan det uppstå ett slags spökbild på skärmen till följd av så kallad inbränning. Även om inbrända bilder på LCD-skärmar inte är permanenta bör du försöka undvika detta, särskilt om skärmen är på dygnet runt.

 • Kompatibla med RoHS-standarder för att värna miljön

  Philips skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med stränga standarder för begränsning av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa mängden bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • Förbättrad zoomfunktion har stöd för matristillämpningar

  Den interna zoomfunktionen underlättar implementering av en videoväggmatris utan dyr extern utrustning. Funktioner för videovägg med 25 skärmar uppdelade på fem horisontella och fem vertikala rader.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av