1
Signage Solutions

Videoväggsskärm

  Videoväggsskärm

  Skapa de snyggaste videoväggarna

  Skapa de mest förtrollande videoväggarna med vår serie videosväggsmodeller. Du kan nu skapa en riktigt minnesvärd bildupplevelse tack vare supertunna ramar och fina bildkvalitet. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Signage Solutions Videoväggsskärm

47 tum, Direkt LED-bakgrundsbelysning, HD Ready BDL4776XL/00 Hitta liknande produkter

Skapa de snyggaste videoväggarna

med den här LED-skärmen utan ram

 • Se till att du alltid kan visa ditt innehåll med Failover

  Se till att du alltid kan visa ditt innehåll med Failover

  När du använder krävande kommersiella program behöver du säkerställa att du alltid kan visa ditt innehåll. Även om du troligen inte råkar ut för någon större katastrof kan Failover ge dig skydd dygnet runt med en revolutionerande teknik som spelar upp annat innehåll på skärmen om mediespelaren skulle sluta fungera. Failover tar automatiskt vid om den primära ingången slutar fungera. Välj bara en primär ingångsanslutning och en Failover-anslutning så får du omedelbart skydd.

 • Utformad för användning dygnet runt

  Utformad för användning dygnet runt

  För att passa in i den ständigt tillgängliga företagsvärlden är våra skyltskärmar utvecklade för att användas dygnet runt. De har förstklassiga komponenter så att du får högre kvalitet, och du kan lita på att modellerna i den här serien är kan användas dygnet runt.

 • Direkt LED-bakgrundsbelysning

  Upplev suveränt jämnt ljus med en direkt-LED-bakgrundsbelysning som ger ännu större kontrastförhållande. Renare vitt ger en ännu bättre Color Gamut som gör visningsupplevelsen behagligare än någonsin. Och med avsevärt lägre elförbrukning blir den totala ägandekostnaden lägre också.

 • Design utan infattning för enastående videoväggar

  Skapa enastående videoväggar med skärmar utan ram. Kan ordnas i formation på upp till 5 x 5 skärmar, och med några av de smalaste kanterna i branschen märker du knappt mellanrummen mellan bilderna, vilket ger dig en hisnande och minnesvärd visuell upplevelse.

 • Avancerad färgkalibrering

  Med hjälp av vårt avancerade färgkalibreringsverktyg kan du se till att alla skärmar i ditt nätverk har enhetlig färg. Verktyget justerar automatiskt alla skärmar i din skyltning så att färgerna är så konsekventa som möjligt och så att dina kunder får en så minnesvärd upplevelse som möjligt.

 • OPS-plats (Open Pluggable Specification)

  OPS-platsen (Open Pluggable Specification) har utvecklats för Digital Signage-marknaden och gör det lätt som en plätt att byta eller uppgradera mediespelaren. Anslut helt enkelt mediespelaren till skärmen – det är allt. Vare sig du har en enkel-, medelavancerad- eller avancerad mediespelare är OPS fullständigt kompatibel, vilket ger dig en lägre total ägandekostnad på lång sikt.

 • Smart Control-programvarupaket

  Kontrollera och hantera alla skyltningsskärmar på nätverket med det här kraftfulla programvaruverktyget, så att du kan ändra skärmens inställningarna centralt via en RJ45- eller RS232-anslutning. Med Smart Control kan du ställa in videoingången, ändra färginställningarna, ställa in skärmens ID när du skapar videoväggar samt diagnostisera varje skärms status. Det ger dig det du behöver för att hantera skärmarna centralt.

 • DVI-seriekoppling

  Skapa en digital videovägg med upp till 25 skärmar i en 5 x 5-konfiguration med DVI-seriekoppling. Anslut bara DVI Out-porten till en DVI In på en annan skärm för att skapa den mest enastående videoväggsupplevelsen.

 • IR Passthrough

  Styr alla skärmar i skyltningsnätverket med en enda fjärrkontroll, via den primära skärmen. Enkel och bekväm – du inte behöver oroa dig för att andra skärmar ska ändrar sina konfigurationsinställningar när du använder fjärrkontrollenheten.

 • Kontroll av nätverk: RJ45

  Det blir enkelt att hantera skärmen tack vare en LAN-port (RJ45). Med RJ45-anslutningen kan du konfigurera varje skärm eller snabbt och enkelt ta reda på status för enheterna.

 • Kan användas i stående läge

  Den här skärmen kan installeras i stående läge.

 • Display Port ger snabbare grafikstöd

  Med Display Port får du kristallklara bilder tack vare grafikstödet med hög bandbredd. Förutom överföring av HD-bilder i högsta möjliga upplösning överförs också ljud, vilket minskar behovet av extra kablar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av