Sonicare

Philips Sonicare

AirFloss Ultra – Rent mellan tänderna på 60 sek

  Philips Sonicare

  AirFloss Ultra – Rent mellan tänderna på 60 sek

  Friskare tandkött på 2 veckor garanteras*

  Lika viktigt som att borsta tänderna är det att rengöra ordentligt mellan dem, faktum är att 20-40 % av tandytan är mellan tänderna. Många upplever att det är krångligt att rengöra med tandtråd vilket gör att man helt enkelt struntar i det. Den unika teknologin i AirFloss Ultra pressar mikrodroppar av luft och vatten eller munskölj mellan tänderna med ett högt tryck vilket rengör och tar bort plack mycket effektivt. AirFloss Ultra är kliniskt bevisat lika effektivt som tandtråd med mer tidseffektivt och enklare att använda, vilket gör det enkelt att bygga upp en hälsosam vana. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare AirFloss Ultra – Rent mellan tänderna på 60 sek

Enklare och snabbare än vanlig tandtråd HX8331/01 Hitta liknande produkter

Friskare tandkött på 2 veckor garanteras*

Gör det enkelt att skapa en bra vana

 • Tar bort upp till 99,9 % av placken***

  Tar bort upp till 99,9 % av placken***

  I en undersökning med tandvårdspatienter med mild till måttlig tandköttsinflammationer tar AirFloss Ultra bort upp till 99,9 % av placken från behandlade områden. I undersökningen användes antibakteriellt munvatten.

 • Mikrodroppteknologi

  Mikrodroppteknologi

  Våra kliniskt bevisade resultat är möjliga tack vare vår unika teknologi som pressar mikrodroppar av luft och vatten mellan tänderna och längst tandköttskanten för effektiv men skonsam rengöring.

 • Varför skall man rengöra mellan tänderna?

  Varför skall man rengöra mellan tänderna?

  När man inte rengör mellan tänderna samlas det bakterier vilket dels leder till dålig andedräkt men också blödande tandkött (tandköttsinflammation). Blödande tandkött gör det lätt för bakterier i munnen att ta sig ut i kroppens blodomlopp. Enligt Philips Sonicares senaste SIFO-undersökning har över 40 % av befolkningen blödande tandkött minst en gång i månaden. De flesta bedömer inte blödande tandkött som något farligt, men tillståndet har bevisats ha påverkan på några av våra mest vanliga hjärtkärlsjukdomar, exempelvis hjärtinfarkt.

 • Kliniskt bevisat lika effektiv som tandtråd för munhälsan**

  Kliniskt bevisat lika effektiv som tandtråd för munhälsan**

  Philips Sonicare AirFloss Ultra är kliniskt bevisad att förbättra munhälsan lika mycket som tandtråd.** Ger ett friskare tandkött på så lite som två veckor.

 • Tar bara 60 sekunder: rikta, tryck, rengör!

  Tar bara 60 sekunder: rikta, tryck, rengör!

  Med AirFloss Ultra kan du rengöra hela munnen på mindre än 60 sekunder per dag. Välj bara din flödesfrekvens (enkel, dubbel eller trippel) och håll ned aktiveringsknappen för att få ett kontinuerligt automatiskt flöde eller tryck in och släpp för manuellt flödesläge.

 • Fräsch och ren med munvatten

  Fräsch och ren med munvatten

  Använd med munvatten för att få den ultimata nya upplevelsen och antimikrobiella fördelar.

 • Hjälper till att förhindra hål i tänderna där det är svårt att komma åt

  Hjälper till att förhindra hål i tänderna där det är svårt att komma åt

  Genom att försiktigt spraya bort plack som missades vid tandborstningen hjälper Philips Sonicare AirFloss Ultra till med att förhindra att hål uppkommer mellan tänderna.

 • Munstycke med hög prestanda

  Munstycke med hög prestanda

  Det nya AirFloss Ultra-munstycket med höga prestanda förstärker kraften i vår luft- och mikrodroppteknik så att den blir effektivare än någonsin.

 • Inställningar för anpassningar av trippelflöde

  Inställningar för anpassningar av trippelflöde

  Du kan anpassa den kraftfulla sprayen i AirFloss Ultra som du vill, med enkel-, dubbel- eller trippelpuffar för varje tryckning på aktiveringsknappen.

Visa alla specifikationer
 • * när den används tillsammans med en vanlig tandborste och antimikrobiellt munvatten hos patienter med mild till måttlig tandköttsinflammation – AirFloss är utformad för att hjälpa dem som inte använder tandtråd regelbundet att utveckla en sund daglig rengöring mellan tänderna. Se Vanliga frågor under supportfliken för ytterligare information.
 • * * I en labbstudie kan faktiska resultat i munnen variera.
 • eller pengarna tillbaka

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av