Badrumsbelysning

Se vad belysning kan göra för ditt badrum

Badrumsbelysning

 

Din badrumsbelysning måste alltid vara redo för vardagens utmaningar. På morgonen måste den ge tillräckligt mycket ljus för att det ska gå att sminka sig, raka sig och sätta i kontaktlinser, men samtidigt vara avkopplade när du vill ta ett härligt bad i slutet av dagen.

 

Säkra badrumslampor för fuktiga miljöer

 

Våra eleganta badrumslampor är förseglade för användning i fuktiga miljöer. Ett badrum delas in i tre fuktighetszoner och därför har vi märkt alla våra armaturer med IP23, IP44 eller IP65. Alla material är noggrant utvalda och prestandan garanterat hög, allt för att du ska må bra och känna dig trygg.

 

IP-märkning för badrum |  Badrumslampor för fuktiga miljöer

Lampor av hög kvalitet – energieffektivt ljus

 

Philips har ett brett utbud badrumsbelysning med den senaste energieffektiva teknologin - från lågenergilampor till LED-ljuskällor med hög effekt och lång livslängd.

Belysningstips

 
  • Det bästa sättet att belysa en spegel är ovanifrån och från sidorna. Ljuset ska falla på ansiktet för att minska risken för mörka skuggor.
  • För att göra det lättare att raka eller sminka sig bör allmänbelysningen kompletteras med arbetsbelysning.
  • En välplacerad vägglampa kan skapa en vacker accent och öppna upp utrymmet.
  • Duschen är också ett utrymme som kräver god belysning. Installera en eller två infällda spotlights ovanför duschen eller nära badkaret.
  • En dimmer dig låter dig styra ljusmängden efter behov och situation.

Populär badrumsbelysning