Utomhusbelysning

Se vad utomhusbelysning kan göra

Familj med god tid i trädgården - trädgårdsbelysning

Ge trädgården liv på kvällen

Familjen Vömel har en härlig trädgård, men den bristfälliga belysningen gjorde att man inte kunde vistas där kvällstid. Se hur vi gav trädgården nytt liv och gjorde det möjligt för familjen att njuta av den även efter mörkrets inbrott.

Ge en trädgård liv på kvällen

Berlin

Ge trädgården nytt liv på kvällen

Utomhusbelysning

Vårens första varma strålar lockar ut många av oss i trädgården och det är ju inte så konstigt; dagarna blir längre och de varma kvällarna är perfekta för trivsamma utomhusaktiviteter. Bra utomhusbelysning som dessutom är energieffektiv hjälper till att göra trädgården till en härlig plats att mötas och umgås på.

 

Ordet ”utomhusbelysning” förmedlar inte helt den kvalitet och design som kännetecknar armaturerna i Philips Ecomoods Outdoor-kollektion. Förutom de uppenbara fördelarna med låg energiförbrukning, är alla våra armaturer modernt och elegant formgivna och tillverkade i material av hög kvalitet.

 

Oförglömliga sommarkvällar med snygg belysning

 

Grillkväll, trädgårdsparty, picknick… tack vare Ecomood-utebelysning blir trädgården den bästa platsen att samla nära och kära under varma sommarkvällar. Det varmvita ljuset gör att du kan vara kvar ute på altanen och njuta av din trädgård långt efter mörkrets inbrott – på ett miljövänligt sätt dessutom.

 

De stilrena armaturerna är tåliga och designade för att klara av väder och vind och dessutom är de bra för plånboken. Den energieffektiva teknologin gör att du kan spara upp till 80 % jämfört med traditionell belysning. Philips har ett stort utbud så du alltid kan hitta något som passar just din trädgård.

En lampa bredvid bakdörren eller en taklampa över altanen är alltid praktiskt. Du behöver bara lägga till några ljuspunkter för att altanen ska vara redo för en lång och njutbar sommarkväll. Vill du även njuta av resten av trädgården på kvällen? Du kan lysa upp gångvägen eller trädgården med vackra infällda spotlights eller lampsocklar. Dammen och rabatten ser också fantastiska ut med spotlightbelysning.

 

Behöver du lite inspiration för att planera din belysning? Ta en titt på våra praktiska tips för trädgårdsbelysning.

 

 

 

Utomhus vägglampor - Utebelysning

Populära produkter