1
Välj ljuskälla

Ljuskällor från Philips
Hitta rätt ljuskälla
för dina behov

Upptäck vår lamprådgivare- Garanterar att du alltid väljer rätt ljuskälla 

 

Välkommen till det omfattande sortimentet av ljuskällor från Philips Lighting. Det omfattar LED-, halogen- och lysrörsljuskällor för hem, kontor, bilar och mer. De finns i flera olika former och stilar och med olika socklar. Oavsett om du vill skapa en perfekt atmosfär för ditt vardagsrum, liva upp din arbetsyta, utforska hur färg skapar stämning, komplettera din inredning eller helt enkelt spara energi och minska hushållets kostnader så finns det ett alternativ för dig. Det behöver inte vara svårt att hitta det som passar dig bäst, eftersom vi har skapat en lamprådgivare. Den är rolig och enkel att använda och garanterar att du alltid väljer rätt ljuskälla för dina behov.

Utforska vårt Philips Lighting-sortiment

upplev-dimring

Upplev Philips LED-belysning

 

Känn dig som hemma med den senaste LED-tekniken från Philips. Philips LED-ljuskällor garanterar att du känner dig som hemma när du tänder belysningen. LED-glödlampor kombinerar ett vackert varmvitt ljus med en mycket lång livslängd. LED-ljuskällor ger omedelbara och betydande energibesparingar och förhöjer samtidigt stämningen i hemmet.

vardagsrum

Liva upp ditt hem med kompaktlysrör

 

Philips kompakta lysrörslampor (CFL) ger ett behagligt mjukt ljus för en inbjudande stämning. CFL-ljuskällor ger långvarigt ljus med hög prestanda som sparar energi. Dessa ljuskällor är de mest sålda lågenergilamporna. CFL-lampor kombinerar energin hos lysrörsbelysning med det smidiga och populära hos glödlampsarmaturer.

hall

Skapa rätt atmosfär med halogen

 

Halogenglödlampor är det snabbaste och enklaste alternativet till klassiska glödlampor. Se hur halogenljuskällor erbjuder ett stort antal belysningsalternativ som alla ger samma sorts varma, gnistrande ljus som klassiska glödlampor.

Lamprådgivare

Hitta övriga belysningsprodukter

vintage-upplevelse

Rätt belysningsstil som fulländar utseendet 

 

Njut av den ikoniska designen som är redo för modern LED-teknik. Med en vintagelampa som passar din personliga stil perfekt.

hue-fantasi

Oändliga möjligheter med Hue

 

Gör om vardagsbelysningen till en enastående upplevelse. Lek med färger eller synkronisera dina smarta belysningar med musik eller filmer.

Behöver du mer hjälp med att hitta rätt lampa?

Om du vill veta mer om Philips Lighting kan du titta på våra videor eller klicka här
LED-lampor

LED-lampor

 

Använd LED-lampor för att förändra ett rum med vackert varmvitt ljus. Den här guiden visar hur LED-lampor ger dig obegränsade belysningsmöjligheter, energibesparingar på upp till 90 % samt lägre kostnader.

Belysningseffekt

Belysningseffekt

 

Se hur lampans ljuseffekt påverkas av dess beläggning och hur det skapar olika typer av belysning. Frostade lampor ger ett indirekt ljus medan klara lampor har ett gnistrande och naturligt varmt ljus.

Lågenergilampor

Lågenergilampor

 

Lågenergilampor kallas även kompaktlysrör och använder mindre energi än klassiska glödlampor, men ger samma ljusnivå. Se hur lågenergilampor kan skapa en ljuseffekt och stämning som passar ditt humör och samtidigt vara snälla mot plånboken.

 

Halogenlampor

Halogenlampor 

 

Halogenlampor är snabbaste och enklaste alternativet till klassiska glödlampor. Se hur halogenlampor erbjuder ett stort antal belysningsmöjligheter med samma varma gnistrande ljus av hög kvalitet som du är van vid från traditionella glödlampor.

I rampljuset

Ta en titt på våra övriga belysningsprodukter