1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Kvalitet

  Philips 
  kvalitet

  Philips höga tillverkningsstandarder


  Vår högkvalitativa belysning är stark och driftsäker tack vare den innovativa sammansättningen och precisionstekniken. Vår produktion är noggrant kontrollerad och certifierad i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000 enligt högsta ECE-standard.
  OE-logotyp

  Originalutrustningskvalitet


  Alla bilhalogenlampor från Philips har märket för originalutrustningskvalitet. Det certifierar att Philips är det märke som väljs av alla större biltillverkare världen över, vilket garanterar:

   

  • Produkter av hög kvalitet för bättre säkerhet
  • Philips toppmoderna teknik
  • ECE-certifiering och homologation
   
  Philips har varit ledande inom billampor sedan 1914. Idag utrustar Philips varannan bil i Europa.

  Philips UV-kvartsglas för bästa belysningsprestanda


  UV-kvartsglas ger mer kraftfullt ljus på vägen och högsta tålighet vad gäller vibrationer och extrema temperaturer. Det eliminerar explosionsrisken i princip helt. Philips kvartsglas med UV-blockering filtrerar bort skadliga ultravioletta strålar som kan skada moderna belysningsenheter i plast.

  Fördelar med kvartsglas

   
  • Mer kraftfullt ljus: Mycket tåligt kvartsglas möjliggör högre tryck inuti lampan vilket ger ett mer kraftfullt ljus.
   
  • Bättre tålighet: Philips kvartsglaslampa (glödtråd vid 2 650 °C och glas vid 800 °C) tål extrema temperaturskillnader.

  • Bästa skydd mot ultravioletta strålar: en särskild UV-skyddsbeläggning i Philips kvartsglaslampor skyddar mot skadliga ultravioletta strålar. UV-skyddsbeläggningen förhindrar att belysningsenheter i plast gulnar.

  kvarts
  tålighet mot fukt

  Philips toppmoderna teknik är miljövänlig


  Vår banbrytande användning av LED-lampor och vår nya xenon-serie innebär mer ljus och mindre energi. Vårt mål är att minimera miljöpåverkan i allt vi gör. Vi tillverkar tillförlitliga produkter med lång livslängd som minskar avfallet i enlighet med EU:s WEEE-direktiv (hantering av elektriskt och elektroniskt avfall). Vi är ledande inom belysningsbranschen när det gäller att minska mängden farligt material som används, och vi överträffar EU:s RoHS-krav för kvicksilver.

  Alla Philips halogenlampor är fria från bly, kadmium och kvicksilver.

  pb free

  Ämnen

  • Vibrationstålighet

   Vibrationstålighet

   24 V-strålkastarlampor har utformats särskilt för att tåla de extrema belastningar och vibrationer som lastbilar och tunga fordon utsätts för. Ojämna vägar och vibrationer är en vanlig orsak till att strålkastarlampor går sönder.

  • LED-lösningar

   LED-lösningar

   Våra kraftfulla Luxeon® LED-lampor med hög kvalitet ser till att vår serie med LED-varselljus innehåller produkter som LED Daylight 4, LED Daylight 8 och det nyaste tillskottet LED DaylightGuide med en ny och exklusiv LED-designsignatur utan prickar

  • Säkerhet

   Säkerhet

   Ljus är grundläggande vid körning och ljuset är den enda delen i säkerhetscirkeln som faktiskt hjälper till att förhindra olyckor. Läs mer om hur vi arbetar för aktiv säkerhet.