1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Kvalitet

  Philips 
  kvalitet

  Philips höga tillverkningsstandarder


  Vår högkvalitativa belysning är stark och driftsäker tack vare den innovativa sammansättningen och precisionstekniken. Vår produktion är noggrant kontrollerad och certifierad i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000 enligt högsta ECE-standard.
  OE-logotyp

  Originalutrustningskvalitet


  Alla bilhalogenlampor från Philips har märket för originalutrustningskvalitet. Det certifierar att Philips är det märke som väljs av alla större biltillverkare världen över, vilket garanterar:

   

  • Produkter av hög kvalitet för bättre säkerhet
  • Philips toppmoderna teknik
  • ECE-certifiering och homologation
   
  Philips har varit ledande inom billampor sedan 1914. Idag utrustar Philips varannan bil i Europa.

  Philips UV-kvartsglas för bästa belysningsprestanda


  UV-kvartsglas ger mer kraftfullt ljus på vägen och högsta tålighet vad gäller vibrationer och extrema temperaturer. Det eliminerar explosionsrisken i princip helt. Philips kvartsglas med UV-blockering filtrerar bort skadliga ultravioletta strålar som kan skada moderna belysningsenheter i plast.

  Fördelar med kvartsglas

   
  • Mer kraftfullt ljus: Mycket tåligt kvartsglas möjliggör högre tryck inuti lampan vilket ger ett mer kraftfullt ljus.
   
  • Bättre tålighet: Philips kvartsglaslampa (glödtråd vid 2 650 °C och glas vid 800 °C) tål extrema temperaturskillnader.

  • Bästa skydd mot ultravioletta strålar: en särskild UV-skyddsbeläggning i Philips kvartsglaslampor skyddar mot skadliga ultravioletta strålar. UV-skyddsbeläggningen förhindrar att belysningsenheter i plast gulnar.

  kvarts
  tålighet mot fukt

  Philips toppmoderna teknik är miljövänlig


  Vår banbrytande användning av LED-lampor och vår nya xenon-serie innebär mer ljus och mindre energi. Vårt mål är att minimera miljöpåverkan i allt vi gör. Vi tillverkar tillförlitliga produkter med lång livslängd som minskar avfallet i enlighet med EU:s WEEE-direktiv (hantering av elektriskt och elektroniskt avfall). Vi är ledande inom belysningsbranschen när det gäller att minska mängden farligt material som används, och vi överträffar EU:s RoHS-krav för kvicksilver.

  Alla Philips halogenlampor är fria från bly, kadmium och kvicksilver.

  pb free

  Ämnen

  • LED-lösningar

   LED-lösningar

   Upptäck Philips LED-lösning: vi producerar varaktigare produkter som minskar energiförbrukning och avfall. Läs mer om användningen av LED för att spara energi.

  • Vibrationstålighet

   Vibrationstålighet

   Upptäck vår Philips automotive-teknik: vibrationsskydd som har utformats för att tåla extrema påfrestningar och vibrationer i dina lastbilar och tunga maskiner.

  • Säkerhet

   Säkerhet

   Trafiksäkerhet börjar med att se och att synas. Upptäck Philips säkerhet för att förebygga olyckor, förbättra förarens förtroende och främja en körupplevelse