1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  LED-lösningar

  LED-lösningar

  Philips LED-lösningar


  Vårt mål är att minimera miljöpåverkan i allt vi skapar. Vi tillverkar produkter med lång livslängd som minskar energiförbrukning och avfall i enlighet med EU:s WEEE-direktiv (hantering av elektriskt och elektroniskt avfall).
  modul liten produkt

  LED-varselljus


  Våra kraftfulla Luxeon® LED-lampor med hög kvalitet ser till att vår serie med LED-varselljus innehåller produkter som LED Daylight 8 och det nyaste tillskottet LED DaylightGuide med en ny och exklusiv LED-designsignatur utan prickar.
  serie med inspektionslampor

  LED-inspektionslampor


  Vi är stolta över att kunna presentera vår professionella serie med LED-inspektionslampor med kraftfulla LED-lampor som hjälper dig att se tydligt och arbeta bättre i alla typer av arbetsmiljöer. Våra LED-inspektionslampor ger ett naturligt, men ändå extremt kraftfullt ljus, mellan 6 000 K och 10 000 K beroende på dina behov.
  X-tremeVision LED

  X-tremeVision LED


  Vår X-tremeVision LED-serie för inner- och signalbelysning* för bilar (12 V) och lastbilar (24 V) är morgondagens lösning redan idag! Den ger 5 gånger mer ljus** och håller i upp till 12 år. Den perfekta geometriska passformen ger kraftfullt ljus där det behövs, utan att blända föraren. (Finns i färgtemperaturer från 4 000 K upp till 8 000 K.) Den höga effekten hos LED-signallösningar ger snabbare reaktioner och högre säkerhet.

  Ämnen

  • Säkerhet

   Säkerhet

   Ljus är grundläggande vid körning och ljuset är den enda delen i säkerhetscirkeln som faktiskt hjälper till att förhindra olyckor. Läs mer om hur vi arbetar för aktiv säkerhet.

  • Kvalitet

   Kvalitet

   Alla billampor från Philips har märket för originalutrustningskvalitet. Det certifierar att Philips är det märke som väljs av alla större biltillverkare världen över. Läs mer om vår kvalitet.

  • Vibrationstålighet

   Vibrationstålighet

   24 V-strålkastarlampor har utformats särskilt för att tåla de extrema belastningar och vibrationer som lastbilar och tunga fordon utsätts för. Ojämna vägar och vibrationer är en vanlig orsak till att strålkastarlampor går sönder.