1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  LED-lösningar

  LED-lösningar

  Philips LED-lösningar


  Vårt mål är att minimera miljöpåverkan i allt vi skapar. Vi tillverkar produkter med lång livslängd som minskar energiförbrukning och avfall i enlighet med EU:s WEEE-direktiv (hantering av elektriskt och elektroniskt avfall).
  modul liten produkt

  LED-varselljus


  Våra kraftfulla Luxeon® LED-lampor med hög kvalitet ser till att vår serie med LED-varselljus innehåller produkter som LED Daylight 8 och det nyaste tillskottet LED DaylightGuide med en ny och exklusiv LED-designsignatur utan prickar.
  serie med inspektionslampor

  LED-inspektionslampor


  Vi är stolta över att kunna presentera vår professionella serie med LED-inspektionslampor med kraftfulla LED-lampor som hjälper dig att se tydligt och arbeta bättre i alla typer av arbetsmiljöer. Våra LED-inspektionslampor ger ett naturligt, men ändå extremt kraftfullt ljus, mellan 6 000 K och 10 000 K beroende på dina behov.
  X-tremeVision LED

  X-tremeVision LED


  Vår X-tremeVision LED-serie för inner- och signalbelysning* för bilar (12 V) och lastbilar (24 V) är morgondagens lösning redan idag! Den ger 5 gånger mer ljus** och håller i upp till 12 år. Den perfekta geometriska passformen ger kraftfullt ljus där det behövs, utan att blända föraren. (Finns i färgtemperaturer från 4 000 K upp till 8 000 K.) Den höga effekten hos LED-signallösningar ger snabbare reaktioner och högre säkerhet.

  Ämnen

  • Säkerhet

   Säkerhet

   Trafiksäkerhet börjar med att se och att synas. Upptäck Philips säkerhet för att förebygga olyckor, förbättra förarens förtroende och främja en körupplevelse

  • Kvalitet

   Kvalitet

   Upptäck vår Philips automotive-kvalitet: Originalutrustningskvalitetsmärket intygar att Philips är förstahandsvalet för alla större biltillverkare världen över.

  • Vibrationstålighet

   Vibrationstålighet

   Upptäck vår Philips automotive-teknik: vibrationsskydd som har utformats för att tåla extrema påfrestningar och vibrationer i dina lastbilar och tunga maskiner.