1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Säkerhet

  Philips 
  säkerhet

  Philips säkerhetsvision


  Säkerhet på vägen börjar med att se och synas. Säkerhet på vägen börjar med bilbelysning av bra kvalitet!

  Förhindrar olyckor


  Ljus är grundläggande vid körning och ljuset är den första och enda delen i säkerhetscirkeln som faktiskt hjälper till att förhindra olyckor. Philips arbetar för aktiv säkerhet som förhindrar olyckor genom att öka den totala synligheten och vägbelysningen. Det gör det möjligt för förarna att synas tidigare och se längre bort på vägen så att de kan undvika möjliga faror. När detta kombineras med aktiva säkerhetsfunktioner i bilen hjälper Philips lösningar för aktiv säkerhetsbelysning till att förbättra förarens totala trygghet och ger en säkrare körupplevelse.
  Följ de sex säkerhetsstegen för att förhindra olyckor

  Omständigheter
  Omständigheter


  Körning i mörker och dåliga väderförhållanden är de främsta faktorerna i över 60 % av alla bilolyckor. Det mänskliga ögat är dåligt anpassat till att se i mörkret: en ung förare med perfekt syn förlorar 2/3 av sin visuella kapacitet på natten. Exaktheten i mörkerseendet försämras också snabbt med åldern. Vid 45 behöver det mänskliga ögat till exempel fyra gånger mer ljus än vid 25 års ålder för att uppfatta samma information.
  Diagram som visar procenttalen för körning i mörker och dåligt väder

  Försämrad visuell exakthet på natten leder till:

  • sämre uppfattning av färger och mindre kontraster
  • ökad känslighet för bländning
  • svårigheter att bedöma avstånd
  • trötthet
  Graf som visar det ökade antalet olyckor med unga förare inblandade


  Philips kraftfulla halogen- och xenon-lampor hjälper till att underlätta dessa svårigheter och maximerar mörkerseendet vid alla åldrar. Philips belysning är exakt och kraftfull, vilket gör det enklare att se hinder och det ger föraren mer tid att reagera.

   

  Vi tillverkar billampor av hög kvalitet med maximalt ljusflöde kombinerat med långvarig prestanda för att kunna erbjuda våra kunder de mest effektiva belysningslösningarna, eftersom vi vet att vår högkvalitativa belysning kan rädda liv.

  Ämnen

  • LED-lösningar

   LED-lösningar

   Upptäck Philips LED-lösning: vi producerar varaktigare produkter som minskar energiförbrukning och avfall. Läs mer om användningen av LED för att spara energi.

  • Vibrationstålighet

   Vibrationstålighet

   Upptäck vår Philips automotive-teknik: vibrationsskydd som har utformats för att tåla extrema påfrestningar och vibrationer i dina lastbilar och tunga maskiner.

  • Kvalitet

   Kvalitet

   Upptäck vår Philips automotive-kvalitet: Originalutrustningskvalitetsmärket intygar att Philips är förstahandsvalet för alla större biltillverkare världen över.