1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Vibrationstålighet

  Vibrationstålighet

  Philips vibrationstålighet


  24 V-strålkastarlampor har utformats särskilt för att tåla de extrema belastningar och vibrationer som lastbilar och tunga fordon utsätts för. Ojämna vägar och vibrationer är en vanlig orsak till att strålkastarlampor går sönder.

  Fördelar

   

  Högre styvhet i fäste och bas ger det bästa skyddet mot mekaniska stötar.

  En tålig dubbel glödtråd har utformats för att klara en mängd vibrationsfrekvenser samtidigt som den är stabil.

  vibration-resistance-icon

  Tålighet dygnet runt

   

  Strålkastarna på 24 V utsätts för mycket omfattande testrutiner. Utöver de vanliga testerna för originalutrustningskvalitet testas de även för hög vibrationstålighet för att simulera de utmanande förhållandena i verkligheten. Bättre hållbarhet för robust livslängd vid höga prestanda!

   

  Vid vibrationstålighetstester monteras lamporna på en vibrationsplatta som återskapar extrema körförhållanden. De utsätts då för varierande vibrationsfrekvenser med g-krafter i flera riktningar. Lamporna testas kontinuerligt i driftläge och avstängt läge under flera dagar. 

  Vibrationsgraf

  Ämnen

  • Säkerhet

   Säkerhet

   Ljus är grundläggande vid körning och ljuset är den enda delen i säkerhetscirkeln som faktiskt hjälper till att förhindra olyckor. Läs mer om hur vi arbetar för aktiv säkerhet.

  • Kvalitet

   Kvalitet

   Alla billampor från Philips har märket för originalutrustningskvalitet. Det certifierar att Philips är det märke som väljs av alla större biltillverkare världen över. Läs mer om vår kvalitet.

  • LED-lösningar

   LED-lösningar

   Våra kraftfulla Luxeon® LED-lampor med hög kvalitet ser till att vår serie med LED-varselljus innehåller produkter som LED Daylight 4, LED Daylight 8 och det nyaste tillskottet LED DaylightGuide med en ny och exklusiv LED-designsignatur utan prickar