Mat och dryck

Gör menyn rättvisa


Skarpa, ljusa bilder och dynamiska menyer är ett kraftfullt sätt att få personer att besöka restaurangen, caféet eller baren. Detaljerade bilder ger fler kunder och ökar försäljningen. Och Studio TV-konfigurationen håller även barnen sysselsatta.


Fördelar för livsmedel och dryck:
✔   Ger god mat och dryck den försäljning de förtjänar
✔   Ökar försäljningen och antalet besökare med kampanjer utifrån på lunch- och kundprofiler
✔   Skapar stämning inför stormatcher med Ambilight
✔   Få djupare kundinsikter genom att integrera skyltning med analysprogrammet POS
✔   Få väntetiderna att kännas kortare med underhållande innehåll

✔   Öka intäkterna genom att sälja skärmtid till tredjepartsannonsörer

 

Rekommenderade modeller

Philips
Fördel

 

Philips bildskärmar passar perfekt för livsmedels- och dryckesbranschen eftersom de ger felsäkert innehåll, snabb och enkel kontroll och otrolig effektivitet.

FailOver


Du behöver aldrig mer oroa dig för felskärmar. Med revolutionerande FailOver-teknik spelas säkerhetskopierat innehåll upp automatiskt på skärmarna ifall något fel skulle inträffa i en mediespelare. På så sätt behöver gästerna aldrig se en tom skärm.

SmartPower


Maximera energieffektiviteten av miljöskäl och sänk driftskostnaderna. SmartPower är en energisparande funktion som kontrollerar skärmens bakbelysning med ett förinställt system. På så sätt får du upp till 50 % lägre strömförbrukning.

CMND


Styr alla skärmar från ett ställe. Med CMND kan du skapa anpassat innehåll och få ut det på hela uppsättningen skärmar med en knapptryckning. Du kan också ställa in schemalagda uppdateringar för att återspegla ändringar i dagliga menyer och specialerbjudanden.

MemoryCache


Spara och spela upp innehåll direkt från skärmen, så att du får fler möjligheter till att placera skärmen så att den bäst når ut till kunderna.

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.