Hotellmiljöer

Perfekta hotellmiljöer


Ge de insatser och den stämning du införlivar i dina hotell en perfekt sista touch. Utbudet av skärmar för professionellt bruk från Philips imponerar på gästerna när det gäller alltifrån TV:n på rummet till digitala skärmar i lobbyn. Skärmarna ansluter dem till deras favoritinnehåll och förbättrar deras upplevelse.

 

Med ett intuitivt gränssnitt och flera alternativ för innehåll kan gästerna verkligen koppla av i rummen. Med Android™-appar och -anslutning får gästerna fler alternativ än någonsin för underhållning på rummet.

Rekommenderade modeller

Philips
Fördel

 

När det gäller bildskärmar fokuserar Philips på bekvämlighet för hotellmarknaden. Tack vare de förstklassiga funktionerna får din personal och dina gäster flera alternativ som fungerar perfekt varje gång.

CMND & Create

 

Anpassa innehållet med CMND & Create. Det här kraftfulla redigeringsverktyget medföljer din skärm för professionellt bruk från Philips och hjälper dig att skapa eget, rikt, tilltalande innehåll. Du kan märka alla skärmar på hotellet som du vill, enkelt och effektivt.

CMND & Control

 

Hantera alla dina anslutna skärmar via en enda, centraliserad plats. Med CMND & Control kan du uppdatera din programvara, dina inställningar, scheman och innehållskonfigurationer för hela uppsättningen snabbt och effektivt. Du behöver inte längre gå från rum till rum och ändra inställningarna manuellt. 

QuadViewer

 

QuadViewer suddar ut gränsen mellan form och funktion. Stora skärmar kan delas upp i fyra olika zoner, vilket är perfekt för mötesrum och konferenser. 

Android-appar
 

Imponera på gästerna med oändliga möjligheter. Välj bland en aldrig sinande mängd appar, spel och tjänster för att maximera gästernas allmänna upplevelse. Dessutom får rummet en sofistikerad och modern touch med anslutningsmöjligheter för personliga enheter.

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.