Nyhetscenter | Sverige
sadeet hero images

apr 26, 2024

Träffa Philips på Vitalis – 14-16 maj 2024

Besök oss på Vitalis för att höra om våra lösningar för framtidens vård och hur vi på Philips arbetar för att säkerställa patienters säkerhet och skydda medicintekniska enheter.

Beräknad lästid: 2-4 Minuter

Förenklar era patientflöden

Kliniska arbetsflöden är mycket komplexa och utan ett integrerat dataflöde kan de bli ineffektiva och till och med kontraproduktiva. Det finns många berörda parter och ömsesidiga behov, men patientens omvårdnad är det primära målet för alla. Det krävs dock mer än enbart samarbete inom hela sjukvårdsekosystemet för att allt ska fungera optimalt. Verkligt sammankopplad vård gör det möjligt för vårdgivare att fokusera på patienten i stället för tekniken.


Delta på vår föreläsning inom Cybersecurity

Genom vår föreläsning i Vitalis konferensprogram ”Safeguarding patient safety and medical device security" får ni en inblick i hur vi på Philips arbetar för att säkerställa patienters säkerhet. Föreläsningen hålls av Arno van der Heijden, Cybersecurity Solutions Specialist & Advisor, Philips, och är en utmärkt möjlighet att få en djupare förståelse för de utmaningar som finns och hur vi tillsammans kan arbeta för att skydda patienternas säkerhet.


Läs mer om föreläsningen här

 

Besök vår monter

Varmt välkommen att besöka oss på Vitalis, monternummer: B11:34.

I vår monter kommer vi bland annat att visa:

 

Cybersäkerhet inom medicinteknik

Utöver vår föreläsning i konferensprogrammet, välkomnar vi er även till vår monter för att diskutera mer kring ämnet.


AI lösningar för att effektivisera vårdflöden

Genom Philips AI aktiverade kliniska applikationsplattform kan vi bidra till mer effektiva diagnoser. Besök vår monter för att höra mer om våra AI lösningar.


AI Manager - https://www.philips.se/healthcare/product/839051/ai-manager

 
https://www.philips.com/a-w/about/news/archive/standard/news/articles/2023/20231120-philips-and-norwegian-vestre-viken-health-trust-deploy-ai-enabled-clinical-care-to-help-radiologists-improve-patient-care.html

 

ICCA

IntelliSpace Critical Care and Anesthesia (ICCA) är en avancerad lösning för kliniskt beslutsstöd och dokumentation. ICCA är specialiserat på den komplexa kritiska vårdmiljön, arbetar med andra digitala dokumentationssystem och har interoperabilitet som stöder patientdokumentation genom hela vårdens kontinuum. ICCA centraliserar och organiserar patientdata, inklusive inskrivningsdokument, vitala tecken, laborationer och journalanteckningar – för att sätta den kliniska informationen du behöver i centrum.

Läs mer: Acute Patient Management Solutions I Philips Healthcare

 

Clinical Insight & Informatics, CI&I (tidigare känt som Capsule), MDIP

CI&I Medical Device Information Platform stöder proaktiv vård på alla sjukhusavdelningar, med fördelar för hela hälsosystemet. CI&I möjliggör att data aggregeras och presenteras i ett relevant sammanhang för patienten och därmed kan vårdgivare prioritera och samordna insatser mer effektivt och ändamålsenligt.

Läs mer: Capsule Medical Device Information Platform I Philips

 

Care means the world

På Philips utvecklar vi hållbar hälso- och sjukvård. Det gör vi genom att ta fram lösningar som hjälper hälso- och sjukvården att ta hand om både patient och planet med samma fokus och engagemang. Med vår nya hållbarhetsplattform ”Care means the world” vill vi tydliggöra den starka kopplingen mellan en hälsosam planet och en hälsosam befolkning.

 

Om Vitalis: Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts drygt 5000 representanter ifrån kommun, landsting, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. Konferensprogrammet erbjuder ca 200 föreläsningar kring digitaliseringens möjligheter i upp till sju parallella spår och på utställningen visar runt 200 utställare produkter och tjänster inom området.


Om evenemanget:

Evenemang: Vitalis

Plats: Svenska Mässan Göteborg

Datum: 14-16 maj 2024

Webbadress: https://vitalis.nu/

Dela på sociala medier

Ämnen

Författare

eeva vesander

Eeva Vesander

Marketing Leader Nordics

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.