Nyhetscenter | Sverige

Philips vill hjälpa föräldrar få sina barn att äta grönsaker.

Oktober 07, 2016

eat vegetables

Kost och hälsa är ett hett samtalsämne just nu, och Världshälsoorganisationen har konstaterat att antalet överviktiga har fördubblats sedan 1980-talet. En hälsosam kost som inkluderar rikligt med grönsaker är en av förutsättningarna för en frisk kropp, både för vuxna och barn. För de sistnämnda kan detta vara en smula utmanande, med tanke på deras ofta starka missnöje mot grönsaker. Vi tror vi kan hjälpa till med detta vardagsproblem!

 

Färskpressad juice är ett effektivt alternativ för föräldrar att få sina barn att få i sig mer grönsaker. Vi är så övertygade om detta, att vi satte Philips Råsaftcentrifug på prov genom att bjuda in våra mest krävande kunder, barnen själva, för att prova våra grönsaksjuicer.

 

 Är du nyfiken på hur det gick? Se filmen här: http://bit.ly/veggievideo

 

 Med kampanjen Vegetable Haters, vill vi betona vikten av att barn i Norden får i sig tillräckligt med grönsaker. De allra flesta föräldrar kan nog relatera till problemet att barnen totalvägrar att äta sina grönsaker. Men med rätt recept kan även den mest förskräckliga broccolin omvandlas till en smarrig juice!

 

Philips har bett matbloggare och föräldrar att dela med sig av sina juicerecept och tankar i ämnet, så att så många som möjligt kan se till att deras barn får i sig tillräckligt med grönsaker. Dessa inkluderar:

 

Underbara Clara (SWE), LorteMor (DEN), Cana Buttenschøn (DEN), Far til fire piger (DEN), Sunnstart (NOR), Spieltvillingene (NOR) och Petra Sippola (FIN)

 

Philips uppmuntrar alla till att delta i konversationen på Instagram under hashtagen #veggiehater, och dela med sig av recept och sina egna erfarenheter och tips vad gäller barns grönsaksvägran. Vi kommer även att ge bort en råsaftcentrifug till de människor som har de bästa historierna!

 

Vi är lite tokiga i Gif:ar, kolla alla gif:s till Vegetable Haters-kampanjen här: http://bit.ly/veghater

 

Vill du ha ännu mer innehåll? Du hittar allt här: http://bit.ly/veg_EPK_SE

För mer information, vänligen kontakta:


Lisa Pernbrink

Content Marketing Manager,

Nordics Philips Personal Health

Följ Philips på Facebook, Instagram & Youtube

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) är ett ledande företag med högteknologiska produkter och tjänster inom hälsa och sjukvård. Fokus är att förbättra människors hälsa och att möjliggöra bättre resultat för hela hälsokedjan från en sund livsstil och förebyggande, till diagnos, behandling och vård i hemmet. Philips avancerade teknik i kombination med kliniska kompetens såväl som konsumentinsikter gör det möjligt att leverera integrerade helhetslösningar. Philips är ledande inom bilddiagnostik, behandling via avancerad bildvisualisering, patientmonitorering, e-hälsa och informationsteknologi, såväl som inom personlig hälsa och vård i hemmet. Philips, med huvudkontor i Holland, hade 2015 en försäljning på 16,8 miljarder euro inom sin hälsoteknikportfölj och cirka 69 000 anställda med försäljning och tjänster i mer än 100 länder. Nyheter från Philips återfinns på www.philips.se/press.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.