Nyhetscenter | Sverige

maj 16, 2017

Philips lanserar Lumea IPL Prestige


Långvarig och smärtfri hårborttagning för både kropp och ansikte

Lumea IPL Prestige

Philips Lumea IPL Prestige är det senaste tillskottet bland Philips IPL-produkter. En modell som kan användas med eller utan sladd för att effektivt ta bort oönskad hårväxt på kroppen samt i ansiktet, i upp till åtta veckor. Den nya modellen har extra tillbehör speciellt anpassade för behandling av armhåla, bikini samt för oönskad hårväxt i ansiktet.

 

Över åtta av tio kvinnor i Norden använder rakning som primär hårborttagningsmetod (källa: Snabba Svar 2016). Med Philips IPL-behandling slipper användaren bieffekterna av rakning och får ändå len och hårfri hud i upp till åtta veckor. Philips Lumea Prestige har utformats för att ge en anpassad hårborttagningslösning för hela kroppen, inklusive extra specialformade tillbehör för skonsam behandling av ansikte, armhåla samt bikinilinje.  

 

 - Philips lanserade sin första IPL-produkt för över sex år sedan och idag är vi ledande inom teknik som saktar in hårets återväxt. Lagom till sommaren känns det därför roligt att ha utvecklat en sladdlös produkt speciellt anpassad för olika behandlingsområden för både kropp och ansikte, säger säger Jenny Flodman, Marknadschef för Philips Beauty.

 

Den ljusbaserade IPL-tekniken (Intense Pulsed Light), är samma teknologi som används på professionella skönhetssalonger, med skillnaden att Lumea IPL inte är permanent hårborttagning, du måste upprepa behandlingen ungefär var åttonde vecka. IPL är en ljuspulsbehandling som når djupt ner i hårsäcken och försätter den i en vilofas, vilket saktar in hårets återväxt och efter en tids behandling ger en hårfri och silkeslen hy i upp till åtta veckor.

Philips Lumea Prestige innehåller även en SmartSkin-sensor för att fungera så effektivt som möjligt för olika hår- och hudtyper. Genom ett knapptryck kan användaren mäta hår- och hudförutsättningar samt anpassa inställningar för att uppnå ett så effektivt resultat som möjligt.

Philips Lumea IPL Prestige finns att köpa på philips.se samt diverse elfackkedjor och kostar 5999 SEK.

Philips Lumea

Om Lumea IPL Prestige
 
  • Hårfri hud i upp till åtta veckor

  • Skonsam mot huden

  • Lumea Prestige har ett stort behandlingsfönster (4 cm²) som gör att du snabbt kan behandla stora ytor på kroppen: 40% snabbare än föregångaren * 

  • Ett mindre tillbehör för ansiktet (2 cm²) med ett inbyggt ljusfilter, för extra skydd och effektivt hårborttagning på känsliga områden, som exempelvis överläpp och haka.

  • Specialanpassade/formade tillbehör för armhåla och bikini för effektiv behandling Kan användas med sladd eller utan för extra bekvämlighet
 
  • SmartSkin-sensorn gör det enkelt att välja rätt nivå för just din hudton och mäter dessutom av din hudton och ger anpassade råd för lämplig intentsitetsnivå.   

 

* med sladd jämfört med SC2009.

8,5 min för båda nedre benen, 1,5 min för ansiktet, 2 min för bikinilinjen, 1,5 min för armhålan. 15 min varannan vecka, vilket innebär enbart 60 min under de två första initiala månderna.

Om undersökningen

Frågorna ställdes via SnabbaSvar.se under 2016 och totalt intervjuades 551 kvinnor i åldern 20-44 år.

Om Royal Philips

Royal Philips, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer inom hälsa, livsstil och ljus. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 112 000 anställda i mer än 100 länder. Med en försäljning på 23,3 miljarder euro 2013, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som rakning och grooming för män, och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på www.philips.se/press.

Läs merLäs mindre

Ämnen

Kontakter

Lina Faye

Lina Faye

Head of Communications

Tel: +46 708 322137

Dela på sociala medier

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.