maj 14, 2019

Träffa Philips på Vitalis – 21-23 maj


Besök oss på Vitalis för att höra om våra lösningar för framtidens vård och hur vi på Philips ser på digitalisering.

Låt oss förenkla vårdkontinuumet

Kliniska arbetsflöden är mycket komplexa och utan ett integrerat dataflöde kan de bli ineffektiva och t.o.m kontraproduktiva. Det finns så många berörda parter och ömsesidiga behov och då patientens omvårdnad är det primära målet, krävs det mer än samarbete inom hela sjukvårdsekosystemet för att allt ska fungera optimalt. Verkligt sammankopplad vård gör det möjligt för vårdgivare att fokusera på patienten i stället för tekniken.

 

Det är därför som vi på Philips betraktar sjukvården från flera olika perspektiv. Genom att koppla samman data, teknologi och människor, hjälper vi hela sjukvårdssystemet att fungera bättre och smidigare. Detta gör vi med hjälp av lösningar som är utformade för att eliminera hinder som står i vägen för värdebaserad vård, för alla, i varje skede av vårdkontinuumet. Läs mer på www.philips.se/healthcare.

Besök vår monter

Varmt välkommen att besöka oss på Vitalis (monternummer: B05:31).

Det finns alltid ett sätt att göra livet bättre.

Om Vitalis: Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts drygt 5000 representanter ifrån kommun, landsting, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. Konferensprogrammet erbjuder ca 200 föreläsningar kring digitaliseringens möjligheter i upp till sju parallella spår och på utställningen visar runt 200 utställare produkter och tjänster inom området.

Om evenemanget:

Evenemang: Vitalis

Plats: Svenska Mässan Göteborg

Datum: 21-23 maj

Webbadress : https://vitalis.nu/

Hashtag: #Vitalis2019

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) är ett ledande företag inom hälsoteknik fokuserat på att förbättra människors hälsa och att möjliggöra bättre resultat över hela hälsokedjan från en hälsosam livsstil och förebyggande, till diagnos, behandling och vård i hemmet. Philips avancerade teknik i kombination med kliniska kompetens såväl som konsumentinsikter gör det möjligt att leverera integrerade helhetslösningar. Philips är ledande inom bilddiagnostik, bildstyrd behandling, patientmonitorering och hälsoinformatik, såväl som inom personlig hälsa och vård i hemmet. Philips, med huvudkontor i Holland, hade 2017 en försäljning på 17,8 miljarder euro inom sin hälsoteknikportfölj och cirka 74 000 anställda med försäljning och tjänster i mer än 100 länder. Nyheter från Philips återfinns på www.philips.se/press.

Visa flerVisa färre

Ämnen

Kontakter

Johanna Strunke

Marcom, Solution Marketing Management, Health Systems, Philips Nordic

Tel: +46 730 84 32 83

Mediatillgångar

Del på sociale medier

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.