1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Luftrenare

  Motverka damm och kvalster med en luftrenare

  Är du en av många som lider av besvär från damm och kvalster trots att du städar och tvättar ofta? Symptomen visar sig ofta som till exempel rinnande eller täppt näsa, kliande ögon och hosta. Läs vad en luftrenare kan hjälpa dig med för att luften inomhus ska bli mer behaglig att andas och därmed mer bekväm att vistas i.

  Kan en luftrenare motverka damm?

   

  En luftrenare ersätter inte noggrann städning och våttorkning för att ta bort damm utan är ett komplement för att ta bort partiklar och allergener som finns i luften. En luftrenare från Philips har ett väldigt effektivt filtreringssystem i flera steg som fångar upp till 99,97 % av partiklarna som passerar genom filtret. Damm, bakterier, pollen och andra partiklar så små som 0,3 mikrometer filtreras bort av luftrenaren vilket gör luften inomhus mer behaglig att andas.

  Får man mindre damm med hjälp av en luftrenare?


  Luftrenarens effektiva filtrering fångar upp små dammpartiklar medan de fortfarande är luftburna vilket gör att man också får mindre damm som faller ner på golv och möbler. Men, ingen luftrenare ersätter dock noggrann städning av ditt hem så om du upplever damm på golv och andra ytor är det bäst att ta fram städutrustningen och börja rengöra. Men om du upplever sympton från dammallergi även fast du städar kontinuerligt är en luftrenare ett bra komplement för att ta bort de partiklar som finns i luften som kan bidra till att du känner av symptomen. 

  Kan en luftrenare få bort kvalster?

   

  Kvalster trivs i fuktiga, varma och mörka miljöer vilket gör sängen och sovrummet till en vanlig plats att känna av kvalsterallergi. För att få bort kvalster så se till att tvätta sängkläder åtminstonde varannan vecka på hög värme. När kvalster dör samlas de som mycket annat i dammet. Damm är ett ord för flera små partiklar och allergener från olika saker och fungerar som ett brett samlingsnamn. Det är vanligt att kvalster framkallar allergi, fast mer specifikt är det faktiskt kvalsters avföring som är allergiframkallande. Det leder till att damm är kopplat till allergi och du kan uppleva symptomen från damm.

  Återigen, börja med nogrann och kontinuerlig städning om det finns damm du kan se med blotta ögat. Finns symptomen kvar? Komplettera med en luftrenare för att optimera inomhusluften och filtrera bort 99,97 %* av partiklar och allergener.

  *Tar bort 99,97 % av partiklarna: testat med NanoProtect Pro-filter och effektivitet vid förstasvep och 400 luftflöde 2015, utfört av tredje part.

  Relaterade produkter

  • Series 800 Luftrenare
   -{discount-value}

   Series 800 Luftrenare

   Visa produkt
  • Series 3000i Philips luftrenare – 3000i-serien
   -{discount-value}

   Series 3000i Philips luftrenare – 3000i-serien

   Visa produkt
  • Series 4000i Philips luftrenare – 4000i-serien
   -{discount-value}

   Series 4000i Philips luftrenare – 4000i-serien

   Visa produkt

  Philips Luftrenare

  Läs mer om Philips Luftrenare

  Relaterat

  • Luftrenare rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet

   Luftrenare rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet

  • Lindra dina allergibesvär med en luftrenare

   Lindra dina allergibesvär med en luftrenare

  • Hemmiljö - Tips och inspiration för ett hälsosammare hem

   Hemmiljö - Tips och inspiration för ett hälsosammare hem