1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Rakhyvel eller
  ladyshave?

  Det finns många fördelar med rakning när man vill ta bort hår på kroppen. Det är den snabbaste, och förmodligen den enklaste hårborttagningsmetoden. I Norden är också rakning den absolut vanligaste hårborttagningsmetoden. Och man kan förstå varför - du behöver inte vänta tills håret är en viss längd för att ta bort det, du slipper kladda med krämer eller vänta månader för att få resultat.


  Samtidigt kan rakning vara irriterande för huden om du inte gör det rätt. Dessutom finns en uppsjö av produkter att välja mellan, både engångshyvlar och ladyshaves. Vad ska man välja egentligen? Philips Hårborttagning reder ut denna hårresande fråga.

  Rakhyvel – lent men kan bli irriterande för huden


  När du rakar med rakhyvel får du ett lent resultat direkt. Det är snabbt och smidigt, och kräver minimal förberedelse. Men det är viktigt att du använder en ren och vass rakhyvel, och tyvärr kan det ändå vara lätt att skära sig eller få irriterad hud. Nackdelen med det lena resultatet är att rakningen kommer så nära är att hyveln är i direktkontakt med huden och bildar mikroskopiska revor. Det är när dessa små mikrosår bildas, som huden blir irriterad och röd. För att lindra detta kan du kyla ner huden efter du rakat, eller använda en after shave soothing balm. 

  Ladyshave – bladen kommer aldrig i direktkontakt med huden

   

  Den klassiska ladyshaven har fått en revival senaste tiden. Fördelen med en ladyshaver är att risken för skärsår elimineras. Det skyddande höljet gör så att rakbladen aldrig kommer åt att skada huden, vilket minimerar risken för irriterad hud. En ladyshaver kan aldrig komma lika nära som en rakhyvel, men de blir bättre och bättre, så resultatet är numera så nära man kan komma utan att skada huden. Dessutom är en ladyshaver väldigt praktisk vid intimrakning, just med tanke på säkerheten. Philips Satinelle har dessutom en trimkam som kan användas för att korta ner längre hår, inför helrakning, eller bara för en mer trimmad look.

   

  Lycka till!

  Relaterade produkter

  • SatinShave Prestige Snabbt len hud varje dag, 4 tillbehör ingår
   -{discount-value}

   SatinShave Prestige Snabbt len hud varje dag, 4 tillbehör ingår

   Visa produkt

  Philips Hårborttagning

  Relaterat

  • Kan man göra permanent hårborttagning hemma?

   Kan man göra permanent hårborttagning hemma?

  • Ta bort hår på överläppen - Bästa metoderna

   Ta bort hår på överläppen - Bästa metoderna

  • Den stora guiden till hårborttagning i underlivet

   Den stora guiden till hårborttagning i underlivet

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.