0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips Air Combi

  Ren luft med optimal luftfuktighet 

  Registrera

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Astma och allergier har blivit allt vanligare och ungefär var femte svensk lider av pollenallergi. Många tror att de är skyddade mot dålig luft i hemmet, men tvärtemot är inomhusluften ofta betydligt mer förorenad än utomhusluften. Vi är väldigt noga med vad vi äter och dricker, men med tanke på att vi andas sju gånger mer luft i kilo än vad vi äter dagligen är det konstigt att vi knappt reflekterar någonting över kvaliteten på den luft som vi andas.

  Grafiek lucht in name
  AC4080/10
  Aerasense
  Vitashield IPS
  Ecarf 5 stars

  Varje andetag räknas

  Ren luft med optimal luftfuktighet
  AC4080/10

   

  • För rum upp till 45 kvm2
  • Filtrerar effektivt bort partiklar och allergener
  • Ger direkt återkoppling på luftkvalitén

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

  Rekommenderat pris: 4 299,00 kr
  Trumpet Boy Youtube

  Andas skillnaden

   

  På grund av det kalla svenska klimatet spenderar vi ungefär 90% av vår tid inomhus. Därför är det viktigt att kvalitén på vår inomhusluft är så bra som möjligt. Att vistas i dålig inomhusluft har både korta- och långsiktiga konsekvenser som påverkar oss alla. För känsliga grupper så som astmatiker och allergiker, personer med kroniska lungsjukdomar, samt gravida och småbarn är konsekvenserna betydligt större. Andningssvårigheter, trötthet, hosta och rinnande näsa är några av symptomerna som orsakas av sämre luftkvalité, och i det långa loppet kan det även påverka vår allmänna hälsa. Därför är det viktigt med ren luft hemma.

  ecarf

  Perfekt för dig som lider av astma eller allergier


  Philips luftrenare är testade och godkända av ECARF (Stiftelsen Europeiska Centret för Allergiforskning). Detta innebär att Philips luftrenare är speciellt lämpliga för personer med allergibesvär. Philips luftrenare reducerar förekomsten av symptom såsom nysningar, rinnsnuva, tårar, röda ögon, klåda i näsan, kliande hud och rinnsnuva i samband med pollenallergi (hösnuva)*.

   *Kliniskt test på Philips luftrenare AC4012 med gräspollen. Enligt testresultatet förväntas samma effekt för likvärdiga produkter som AC3256 och AC4080 (Bergmann, december 2015).

  Vilka är fördelarna med Philips Air Combi för dig och din familj?

   

  • Philips Air Combi för luftrening och luftfuktning ger dig behagligare och hälsosammare inomhusklimat
  • Philips Air Combi filtrerar 99,9% av allergener så som pollen, kvalster, djuravfällningar samt mögelsporer och bidrar till en hälsosammare inomhusluft.
  • Förutom att rena luften i ditt hem, säkerhetsställer även den unika 2-i-1 funktionen att luften håller en optimal luftfuktighet (40-60%). Vid optimal luftfuktighet minskas spridningen av bakterier, virus och dammbildning, samt minskar risken för torr hud.

  AirCombi still

  Avancerad filter-teknologi som renar luften i ditt hem


  Filtreringsprocessen tar effektivt bort finkornigt damm, bakterier, allergener och föroreningar så små som 0,02 micrometer. Perfekt för den som lider av astma och allergier.

  *Partikelfiltrering på 0,02 µm: testad av IUTA. Enligt rapporten om mikrobiologisk riskbedömning från 2008 som sammanställdes av Världshälsoorganisationen (WHO) är fågelinfluensan, mänskliga influensavirus, legionella, hepatitviruset och coronaviruset större än 20 nanometer (0,02 µm).

  NanoCloud-teknologi


  Philips NanoCloud-teknologi använder en hygienisk och energieffektiv metod som ger dig en behaglig och hälsosam luftfuktighet i ditt hem.

   

  • 99% lägre utsläpp av bakterier*
  • Effektiv och hygienisk luftbefuktning, även för stora rum
  • Justerbar fuktighet
  • Inga blöta fläckar på golvet
   
  * Jämfört med luftfuktare med Ultrasonic-teknologi

  nano cloud

  Se andra kombiprodukter

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.