1
Article

Hitta bästa babyvakten för dig och din bebis:

En babyvakt är en smart lösning för att kunna ha koll på din bebis när den sover, även om du är i ett annat rum. Med en bra babyvakt hör du direkt när barnet vaknar eller är ledset och babyvakter med video gör så att du alltid har uppsyn över din bebis och kan titta till hur barnet har det även om hen sover. Det finns olika typer av babyvakter vad gäller funktioner och prisklass. Här är Philips Avents guide för att hitta den bästa babyvakten för dig och din bebis.

Hitta en babyvakt som passar er bäst

Att hitta den bästa babyvakten handlar om din familjs behov. Det finns inga universalråd för ”den bästa babyvakten” utan det handlar mer om dina behov, vanor och rutiner. Philips Avent har delat upp sina babyvakter i tre huvudsakliga kategorier – Smarta babyvakter, Babyvakter med video samt Babyvakter med ljud.

 

Smart babyvakt

Philips smarta babyvakt uGrow har många praktiska funktioner utöver video: svarsfunktion (du kan prata med ditt barn om det blir oroligt), vaggvisor, nattlampa samt att den visar både temperatur och klimat i rummet. Du styr babyvakten via en app och kan vara upp till 10 användare av appen. Philips Avent smarta babyövervakare ansluts till Philips Avents app uGrow. Appen lagrar alla avläsningar av rummets klimat och du kan på så sätt upptäcka vilken effekt detta har på barnets sömnmönster. 

 

Bästa babyvakten för dig som: 
Känner dig tryggare med kunskap och vill känna sig nära sitt barn var de än är.

 

Babyvakter med video

En babyvakt med videofunktion är ett annat sätt för dig att titta och lyssna på ditt barn utan att störa. Med hjälp av kameran (babyenhet) och videoskärmen (föräldraenhet) kan du använda en privat och säker anslutning för att kolla om det verkligen är dags för nästa matning eller om det bara är falskt larm. Precis som med den smarta babyövervakaren kan du också hålla koll på rummets temperatur och luftfuktighet, lyssna och prata med barnet och spela upp vaggvisor.

 

Bästa babyövervakaren för dig som: 
Vill kunna se ditt barn ofta utan att störa, även om det sover

 

Babyvakt med enbart ljud

Denna babyvakt erbjuder en övervakning av barnet genom ljud, som du antagligen redan gissat. Känn dig trygg genom att lyssna på ditt barn och rörelser, spela upp vaggvisor och prata med barnet. Du kan justera mikrofonens känslighet så att endast vissa ljudnivåer hörs och spela vaggvisor. Eftersom denna babyvakt har minst funktioner är den också den som är billigast i Philips Avents serie.

 

Bästa babyövervakaren för dig som: 

Behöver en bra budgetbabyvakt som sköter övervakning av din bebis, varken mer eller mindre.

 

Vill du veta mer om hela vårt utbud av babyvakter? Klicka här för att se vårt utbud.

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

 • För barn som ska lära sig dricka själv

  Pipmuggar för barn

  För barn som ska lära sig dricka själv

  Läs mer
 • Få din bebis att sova bättre

  Babyövervakare och termometrar

  Få din bebis att sova bättre

  Läs mer
Philips Avent babyvakt och termometer

Utforska alla babyvakter och termometrar ›

Ladda ned uGrow-appen Philips Avent

Bekanta dig med uGrow-appen


Förstå gårdagen, njut av idag och vet vad som händer i morgon

Föräldraskapet. Det finns ingen bruksanvisning, men det finns hjälp att få.

Vill du ha kostnadsfri, personlig rådgivning och rabatter direkt i inkorgen?
E-postikon