0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Hårborttagning i ansiktet 
  - Ta bort hår enkelt och skonsamt  

  Hårborttagning i ansiktet - Ta bort hår enkelt & skonsamt

   

  Så blir du av med generande hårväxt i ansiktet
  Fjun, strån, mustasch och skäggstrån på hakan. Många kvinnor besväras av hårväxt i ansiktet. Men det finns många metoder för att ta bort håret. Huden i ansiktet är känsligare än på resten av kroppen, så det är viktigt att använda rätt metod så att man inte skadar huden. Med våra metoder är det både skonsamt och enkelt att ta bort hår i ansiktet. Läs nedan om vilka metoder och produkter som är anpassade för hårborttagning i ansiktet.

  Vilken hårborttagningsmetod passar dig bäst?

  Fråga chatboten!

  IPL – Intense Pulsed Light

   

   

  Passar dig som: Vill ta bort grövre hårstrån i ansiktet med en långvarig effekt. Metoden gör att hårväxten avtar efter hand, och desto längre tid du använt Lumea, desto längre tid kan gå mellan behandlingarna. IPL fungerar inte på hårstrån som är ljusa, grå eller rödaktiga eller på mörka hudtoner. IPL-teknologin fanns ursprungligen enbart på skönhetssalonger, men är nu även tillgänglig för hemmabruk. Ljuspulserna i Philips Lumea är inte fullt lika starka som de som används på salong, vilket innebär att metoden inte ger permanent hårborttagning utan behandlingen måste upprepas med jämna mellanrum.


  Så funkar det: Philips Lumea avger lätta ljuspulser mot hårrötterna. Ljuset absorberas av melaninet (pigmentet) i håret och omvandlas till ljusenergi (värme). Värmen stimulerar hårsäcken att gå in i en vilofas. Resultatet blir att håret faller av och återväxt förhindras, vilket leder till att mängden hår som växer ut gradvis minskar.

  hårtborttagning vid bikinilinje

  Hårborttagning vid bikinilinjen

  läs mer om ipl

  Läs mer om IPL    

  se alla ipl

  Se alla våra IPL

  Epilering

   

   

  Passar dig som: Vill ta bort alla typer av hårstrån – korta, grova, fjuniga, ljusa eller mörka - med effektivt och långvarigt resultat. En epilator är en elektrisk hårborttagningsapparat som drar upp hårstråna från roten. Resultatet blir len och hårfri hud i upp till fyra veckor. Det är relativt vanligt att ta till pincetten för oönskad hårväxt i ansiktet. Men man kan faktiskt även epilera i ansiktet. Fördelen med en epilator är att den är mer effektiv än en vanlig pincett. Du får ett lent resultat även på hårstrån som är väldigt korta och fina, och epilatorn tar upp alla hårstrån i ett enda drag.

   

  Så funkar det: Roterande pincettplattor greppar tag i hårstråna och drar upp dem från roten. Första gången du epilerar kan det göra lite ont, men huden vänjer sig snabbt och det känns mindre och mindre ju längre du använt metoden. Philips Satinelle epilatorer går att använda i duschen. Det varma vattnet gör att huden blir varm och porerna öppnas vilket lindrar epileringskänslan. Tre modeller i Satinelle-serien har även ett tillbehör som är speciellt anpassat för ansiktet. Tillbehöret avgränsar epileringsytan så att du lättare kan epilera mindre ytor, exempelvis ta bort hår på överläpp, haka eller vid polisongerna.

  läs artiklar om hårborttagning

  Läs artiklar om hårborttagning

  läs mer om epilering

  Läs mer om epilering    

  se alla ipilatorer

  Se alla våra epilatorer

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.