Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Så använder du en elektrisk rakhyvel

  En elektrisk rakhyvel är mindre och smidigare än en vanlig rakapparat, och om du har den elektriska rakhyveln OneBlade kan du även trimma alla skägglängder.

   

  Att raka med en elektrisk rakhyvel
  Om du vill raka dig med en elektrisk rakhyvel använder du bladet som det är utan att sätta på en trimkam. Du kan raka mothårs, placera rakbladet direkt mot huden och raka enkelt och bekvämt på alla skägglängder. Tryck inte för hårt mot huden när du rakar dig. Det kan vara lätt att tänka att ju hårdare du trycker desto bättre blir resultatet. Men istället kan du råka skada bladet och får sämre resultat av rakningen.

   

  Du kan raka dig torrt direkt mot huden, eller använda raklödder för en våtrakning. Eftersom OneBlade är vattentät kan du även använda den i duschen. Kom ihåg att OneBlades blad bör bytas ungefär var fjärde månad för att du ska bibehålla samma skarpa prestanda. Du kan även välja att prenumerera på rakbladen här.

   

  Så trimmar du skägget med en elektrisk rakhyvel
  OneBlades elektriska rakhyvel kommer med trimkammar i olika längder som du enkelt kan klicka fast på rakbladet för att skapa skäggstubb eller för att trimma ner längre skägg. Klicka enkelt fast trimkammen och se till att spetsarna pekar i samma riktning som du ska raka. Den platta delen av kammen bör alltid vara i kontakt med huden för att du ska få ett jämnt trimningsresultat. Det blir bäst resultat om du trimmar mot skäggets riktning, men tänk även på att skägget växer i olika riktningar. Kom ihåg att det är enklast att trimma i torrt skägg. Om du har mycket och kraftigt skägg – börja då med den längsta trimkammen för att arbeta dig nedåt.

   

  Så skapar du snygga kanter med en elektrisk rakhyvel
  Du kan använda båda sidorna på rakhyveln för att skapa skarpa linjer och kanter. Håll bladet vinkelrätt mot huden för en mer exakt detaljering av polisonger och området runt munnen och näsan.

  Relaterade produkter

  Se även

  undvik hudirritation efter rakning

  Undvik irritation efter rakning

  Hur du tar hand om din elektriska rakhyvel

  Så tar du hand om din elektriska rakhyvel

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.