0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Så här odlar du ett getskägg


  The Ögrupp – här snackar vi enkel skötsel och schysst stil. Hakpartiet och muschen är dina fylligaste partier och du har det perfekta skägget för att rocka en riktigt elegant goatee-look. Hur goatee du vill vara, är upp till dig; old school-cowboy eller diskret?

  Goatee med OneBlade

   

  Alla har olika skäggväxt, så till att börja med borde du se vad just du har att jobba med. Kanske ska du låta det växa ut helt innan du greppar verktygen, låt det ta den tid som behövs. Tålamod – ja, det är ett trist ord – men det kommer att ta dig en lång väg här.

   

  Sen är det bara att sätta igång. Vill du få en stilig goatee-look eller mustasch, kan du använda din elektriska rakhyvel för att markera och trimma skägget. Du kan också raka bort strån som inte sitter på hakan eller uppe vid mustaschen. Annars kan du ju se lite “obrydd” ut och rocka dem med! Vill du att hakpartiet och mustaschen ska sticka ut på ett diskret sätt? Korta ned det skägget till 3 eller 5 mm med en trimkam. Då ser det jämnt och groomat ut! Kanske vill du bara köra på en mustasch? Använd då rakbladet för att ta bort allt runt om och lek dig närmare munnen för att testa olika stilar.

   

  Vet du vad som gör The Ögrupp till ett perfekt skägg för dig som älskar minimalt arbete? Du behöver knappt vårda det. Strunta i olja och balm, det hjälper faktiskt inte ditt skägg. Det du eventuellt kan göra är att ta fram skäggborsten och fördela stråna lite jämnare. Borstar du dem i neråtriktning kan skägget i vissa fall också växa bättre. Annars räcker en supersnäll elektrisk rakhyvel hela vägen! Typ OneBlade.

   

  Så; trimma, raka och find your goatee!

  Relaterade produkter

  Upptäck elektriska rakhyvlar

  Från Philips OneBlade

  Hitta bästa eltandborsten för dig

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.