0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Skäggvård

  –Ta hand om helskägg med styling och skäggolja

  Att leva skägglife, det har du koll på. Du har stor potential till mångas “drömskägg” – alltså det där moderna hipsterskägget. Men oavsett om du är hipster eller inte, att rocka sitt skägg är en konst. Och med The Sommaräng kan du göra typ allt. Lite tips och trix och du är snart där.

  Helskägg med OneBlade

   

  Suktar du efter efter helskägg? Nyckeln dit är himla mycket tålamod. Kanske ett balm också, som du för övrigt köper hos din närmaste barberare eller på ett apotek. Använd det flitigt och ofta, då det kan täppa igen de glesare partierna. Och när du väl har fått till det där maffiga skägget, är det dags för din elektriska rakhyvel. För en “medveten” look kan du markera linjer. Tänk på att linjer framhäver din ansiktsform, så fundera lite på vad som passar dig bäst här. Har du exempelvis ett runt eller fyrkantigt ansikte, borde du hålla håret på kinderna kort och leka med linjerna kring hakan. Har du ett långt eller triangelformat ansikte kan du däremot testa ett fylligare skägg på sidorna och kortare vid hakan. Satsa då i stället på kindernas och käkbenens linjer. Men, ett grymt generellt tips till dig med mycket skäggväxt är att sätta kindlinjen så högt som möjligt. Du får alltså lite fritt spelrum – testa dig fram med olika trimkammar och en elektrisk rakhyvel för att få till bästa stil. Exempelvis har OneBlade flera trimmkammar och ett hudsnällt rakblad att leka runt med. Till sist är det bara att jämna ut skägget med en skäggkamm och dina bara händer. Men, vi får inte glömma att du med The Sommarskägg faktiskt bara kan småtrimma när det blir “too much” – en obrydd djungel är ju en annan skön stil.

   

  Du, ditt skägg är ditt guld. OneBlade är riktigt snäll, men om du vill ge skägget lite extra kärlek finns det tips. Kamma in skäggolja varannan dag, massera in ett balm ett par gånger i veckan och tvätta med ett milt skäggschampo. Du har en hel skattkista av hår, så värdera det högt och ta fram ditt skäggförtroende!

  Relaterade produkter

  Upptäck elektriska rakhyvlar

  Från Philips OneBlade

  Hitta bästa eltandborsten för dig

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.