0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Snygg käklinje och halslinje

  Så trimmar och rakar du kanter och linjer

  Om du inte orkar raka dig varje dag och istället föredrar lite stubb eller ett kort skägg så kan det vara snyggt att framhäva skäggets linjer. Kanter och linjer gör att ett kort skägg ser mer välvårdat ut, och när du väl vet hur man gör så är det rätt enkelt faktiskt! Med en elektrisk rakhyvel kan du fixa både skäggstubb, skägg, linjer och konturer med ett och samma verktyg.

   

  Så fixar du en snygg käklinje
  Även om du inte brukar göra superskarpa linjer på alla skäggets kanter så lyfter det alltid slutresultatet med en riktigt snygg käklinje. Tricket är att hitta en naturlig linje som både följer och förstärker din naturliga käklinje. Många gör misstaget att raka en linje alldeles för högt upp mot kinden, något som kan ge en osymmetrisk effekt under kindbenet och hakan.

  Raka en mjuk och naturlig käklinje

  Raka en mjuk och naturlig käklinje

   

  1.      Raka så att käklinjen går från adamsäpplet upp mot örat i en lite rundad form.

  2.      Vid örat – på kindsidan av polisongerna skapar du sedan en lite rundad linje som möter den vanliga

          käklinjen.

  3.     Där skägglinjen vid öronen och käklinjen möts är det viktigt att hålla kanten rund så det inte blir för

          skarpt.

  4.    Under och bakom dessa två linjer är det bara att slätraka allt för att ta fram den där snygga, välvårdade

          looken.  

   

  Raka skägglinje på kinden
  Skäggväxten på kinderna är något som kan skilja sig från person till person. Den naturliga linjen för vissa kan ligga ganska högt upp på kinden medan den för andra ligger långt ner. Men oavsett var skäggkanten naturligt slutar och hur tät skäggväxten är kan det vara snyggt att trimma till kanterna. Om du vill ha en naturlig och lättskött look ska du följa skäggväxtens naturliga linje, och raka bort enstaka strån som växer ovanför linjen. Utgå från polisongerna och trimma en lätt rundad skägglinje ner mot mustaschen. Om skäggväxten inte är så tät på kinderna kan du experimentera med att skapa din linje lite längre ner. Detta knep kan skapa en illusion av en fylligare skäggväxt.

   

  Så trimmar du mustaschen
  Antingen kan du låta mustaschen vara samma längd som resten av skägget, eller så låter du den vara något längre så att den utmärker sig mer. För att få en ren läpplinje när du trimmar mustaschen stänger du munnen och ler. Trimma mustaschens undersida med hjälp av kanterna på den elektriska rakhyveln för att skapa en tydlig linje. Många rakar den undre linjen på mustaschen ungefär 1 mm ovanför läpparna.

   

  Philips OneBlade är en elektrisk rakhyvel som gör det enkelt att göra kanter och linjer. Du kan använda båda sidorna på själva bladet för att skapa skarpa linjer och kanter. Håll bladet vinkelrätt mot huden för en mer exakt detaljering av polisonger och området runt munnen och näsan.

  Relaterade produkter

  Se också

  undvik hudirritation efter rakning

  Undvik irritation efter rakning

  undvik hudirritation efter rakning

  Så används elektrisk rakhyvel

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.