0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Så rengör du din OneBlade

  Nedan ser du de vanligaste skötseltipsen för hur du ska ta hand den elektriska rakhyveln OneBlade och bibehålla dess prestanda. 

   

  Hur rengör jag en elektrisk rakhyvel?
  Viktigt att tänka på är att inte knacka eller slå rakbladet på din OneBlade mot en hård yta för att få bort vatten eller strån som du kanske skulle göra med din vanliga rakhyvel. Gör du det så kan du faktiskt skada rakbladet. Bästa sättet att rengöra ditt OneBlade-rakblad är faktiskt under rinnande varmt vatten. Det är viktigt att du alltid drar ur sladden innan du rengör apparaten under rinnande vatten.

   

  Följ denna enkla guide för att rengöra din elektriska rakhyvel:

  ·         Börja med att blåsa på bladet för att ta bort synliga skäggstrån

  ·         Skölj skärbladet under rinnande varmt vatten

  ·         Skärbladet är ömtåligt så kom ihåg att hantera det varsamt. Torka aldrig av skärbladet med handduk

          eller papper eftersom det kan förlora sin skarphet

  ·         Låt din OneBlade självtorka innan du använder den igen

   

  Byt rakblad regelbundet
  För att behålla optimal prestanda (skarphet och glidförmåga) rekommenderar vi att du byter ut bladet ungefär var fjärde månad. Hur ofta du behöver byta blad beror på hur frekvent du använder din OneBlade, men även hur kraftig skäggväxt du har. Som en tumregel kan man säga att det är dags att byta blad när din elektriska rakhyvel inte längre ger förväntade resultat vid rakning eller trimning.

  Ett annat smart sätt att se om bladet behöver bytas är genom användningsindikatorn. På själva rakbladet finns det en grön stapel som gradvis kommer att visas på bladet desto mer du använder din OneBlade. När den gröna stapeln visas mycket tydligt är det dags att byta ut rakbladet. Om du inte själv orkar hålla koll på när det är dags att byta rakblad så kan du enkelt signa upp på en bladprenumeration när du köper ditt ersättningsblad.

   

  Det är viktigt att alltid byta ut till de ersättningsblad som är avsedda för OneBlade. Likt en vanlig rakhyvel blir skärbladet slött med tiden, även om det tar betydligt längre tid för OneBlades blad jämfört med en vanlig rakhyvel. För att undvika onödigt slitage är det också en bra idé att alltid använda skärbladets skyddskåpa när du packar ner din OneBlade och tar med den på resa.

   

  Använd rätt laddare till din OneBlade
  Det är viktigt att använda den laddare som följde med i förpackningen när du köpte din OneBlade. Vissa laddare i Philips sortiment, t.ex. Philips laddare till vanliga rakapparater kan till verka passa OneBlade, men de är inte kompatibla med spänningen och du kan helt förstöra din OneBlade om du har fel laddare.  

  Följer du dessa skötseltips kommer du att kunna njuta av din OneBlade länge framöver!

  Relaterade produkter

  Se även

  undvik hudirritation efter rakning

  Undvik irritation efter rakning

  Så fixar du snygga kanter och linjer

  Fixa snygga kanter och linjer

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.