0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

   

   

  Ortodonti

  Munvård vid tandställning

  Orala hygienrutiner


  När dina patienter genomgår ortodontisk behandling är det viktigare än någonsin att deras tänder bevaras rena och friska. Hälsosamma rutiner för munvård kan inte bara bidra till att förebygga uppbyggnad av plack och tandköttsinflammation, utan kan också bidra till att göra övergången till tandställning smidigare.

  Oral hygiene routine

  Kliniskt dokumenterade resultat vid tandställning

   

  Eftersom munhygien är absolut nödvändigt för att ortodontisk behandling ska lyckas har Philips utvecklat en serie produkter som är specifikt utformade för de patienterna. Kliniska studier har visat att borstning med en eltandborste kan minska nivåerna av plack markant för patienter som genomgår ortodontisk behandling. Om du presenterar produkter som denna för dina patienter kan det hjälpa till att skapa hälsosamma borstningsvanor under tiden de behandlas. 

  Hur kan Philips Sonicare hjälpa till?

   

   

  Ortodontiska patienter behöver ofta lära sig på nytt hur de bäst ska borsta tänderna samtidigt som de genomgår behandling. Philips Sonicare-tandborstarna är utformade för att skonsamt borsta glida över ytan på ortodontiska material, med hjälp av längre strån och mindre borsthuvuden för att rengöra svåråtkomliga ytor på ett precisare vis. Kombinerat med Philips Sonicare AirFloss Ultra, som effektivare når utrymmen mellan tänderna är detta ett av de effektivaste programmen för munvård som du kan rekommendera vid ortodonti.

  Rekommenderade produkter

  Philips Sonicare FlexCare Platinum

  Philips Sonicare FlexCare Platinum

   

  Effektiv rengöring mellan tänderna för friska tänder och tandkött. Inklusive intuitiv trycksensor och nio borstningskombinationer.

   

   

  Köp nu

  Philips Sonicare EasyClean

  Philips Sonicare EasyClean

   

  Skonsam men effektiv plackborttagning och dynamisk vätskeverkan i ett paket som är mer tillgängligt för dem som är nya användare av eltandborstar.

   

  Köp nu

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.