1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

   

   

  Gingivitis

  Stoppa infektioner tidigt

  moderate-chronic-gingivitis

  Tandköttshälsa

   

  Plackinducerad gingivit påverkar en betydande del av befolkningen. Du använder förmodligen en stor del av din tid att utbilda patienterna om det tillståndet. Eftersom gingivit kanske inte orsakar något eller bara litet obehag kanske vissa människor inte ens inser att de har det. De goda nyheterna för alla patienter är förstås att gingivit kan minskas.

  sonicarevsmanual

  Minska tandköttsinflammation

   

  Den tid det tar att vända gingivit beror förstås en hel del på personens munhygien. Patienterna behöver hjälp från tandläkare att identifiera ytor med infektion och metoder som säkerställer optimal munhälsa. Regelbundna tandläkarbesök kombinerat med individuellt anpassade rutiner för munhälsa maximerar skyddet mot parodontala infektioner.

  Bättre munvård vid gingivit


  För patienter som redan har känsligt tandkött är en sonisk tandborste ett kraftfullt men ändå skonsamt verktyg för att göra rent på djupet. Philips Sonicare DiamondClean-tandborsten har ett läge för känslighet som ger en skonsam men ändå genomgripande rengöring. Och för patienter som inte tycker om att använda tandtråd är Philips Sonicare AirFloss Ultra ett dokumenterat sätt att skonsamt och enkelt avlägsna plackbildande biofilm mellan tänderna.

  Rekommenderade produkter

  Intercare

  Intercare-borsthuvuden

   

  Avlägsnar upp till sju gånger mer plack mellan tänderna än en manuell tandborste. Hjälper till att förebygga gingivit och tandköttsrecession.

   

  Köp nu

  AirFloss

  Philips Sonicare AirFloss Ultra

   

  Genom att skonsamt ta bort plack som borstningen missade hjälper AirFloss Ultra till att förhindra hål från att bildas i utrymmena mellan tänderna.

   

  Köp nu

  FlexCare platinum

  FlexCare Platinum

   

  Tar steget bortom konventionell rengöring och ger en särskilt effektiv plackborttagning och förbättrad tandköttshälsa.

   

  Köp nu

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.