1

 

 

Överkänslighet

Lösningar för känsliga tänder

sensitivity-info

Lindrad tandkänslighet

 

Miljontals vuxna lider av känsliga tänder. Du har förmodligen fler än några få patienter med det här problemet. Alla som lider av överkänslighet i tandbenet vet att det inte är så kul. De vill bara hitta ett sätt att få stopp på smärtan.

sensitivity

Skonsam vård

 

Även för känsliga tänder krävs noggrant avlägsnande av plackbildande biofilm. Det finns nu teknologi som ger patienterna ett reglage som minskar besvären med känslighet under borstningen, samtidigt med maximal begränsning av plack. Dessutom har forskning visat att användning av Philips Sonicare med känslighetslindrande medel ger en bättre täckning i hela munhålan och når känsliga ytor.

Undvik slitage på tandben

 

 

När känslighet är ett problem så kan en eltandborste vara till hjälp. Philips Sonicare DiamondClean-tandborsten har ett känslighetsläge som ger en skonsam men fortfarande noggrann rengöring. Studier har visat att denna borstning resulterar i betydligt mindre tandbensslitage än med en manuell tandborste.

Rekommenderade produkter

Philips Sonicare PerioRx

Philips Sonicare FlexCare Platinum

 

Med nio unika borstalternativ, en intuitiv trycksensor och avancerad borsthuvudteknologi går Philips Sonicare FlexCare Platina ett steg längre än traditionell rengöring och ger utomordentlig plackborttagning och förbättrad munhälsa.

 

Köp nu

DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

Tar bort upp till sju gånger mer plack än en manuell tandborste och förbättrar munhälsan på bara två veckor

 


Köp nu