0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

   

   

  Rengöring mellan tänderna

  Det enklaste sättet att effektivt rengöra mellan tänderna

  hard-to-clean-spaces

  Alla behöver göra rent mellan tänderna

   

  Även om patienter förstår nödvändigheten med att rengöra mellan tänderna gör många av dem inte det, eller klarar inte att göra det. Tandläkare tar nu täten i att göra specifika rekommendationer som baseras på patientens förmåga, omständigheter och behov. Idag finns det många produkter för rengöring mellan tänderna att välja mellan.

  Gör det lätt att rengöra mellan tänderna


  För många tandläkare är patientens följsamhet den största barriären för att få bättre munhälsa. I synnerhet kan rengöring mellan tänderna vara en svår vana att lära sig. Det kan också kräva mycket tid. För patienter som inte använder tandtråd regelbundet kan produkter som gör det lättare att göra rent mellan tänderna bokstavligen rädda deras tandkött.

  Philips-Sonicare-Airfloss-in-action

  Banbrytande teknologi

   

  Philips Sonicare AirFloss Ultra är särskilt utformad för att ge dina patienter ett enkelt och effektivt sätt att rengöra utrymmena mellan tänderna. För att rengöra mellan alla tänder och under tandköttslinjen krävs bara ett enkelt peka och tryck, och det tar mindre än en minut. Med den banbrytande microburst-teknologin kan Philips Sonicare AirFloss Ultra förbättra tandköttshälsan mellan tänderna på bara två veckor.

  Rekommenderade produkter

  Philips Sonicare AirFloss Pro

  Philips Sonicare AirFloss Ultra

   

   

  Genom att skonsamt ta bort plack som borstningen missade hjälper AirFloss Ultra till att förhindra hål från att bildas i utrymmena mellan tänderna.

   

  Köp nu

  Philips Sonicare AirFloss Pro Nozzles

  Philips Sonicare AirFloss Ultra-munstycken

   

  Det smala, vinklade munstycket och guidningsspetsen gör korrekt placering enkel. Utformad för enkel åtkomst till svåråtkomliga ytor.

   

   

  Köp nu

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.