1Blekning

Behandling av fläckar och missfärgning på tänderna

whitening

Vitare tänder över hela världen

 

Tandblekning som ett sätt att motverka tandmissfärgning är en av de mest efterfrågade behandlingarna inom kosmetisk tandvård idag. Miljontals människor vill ha ett mer glänsande, vitare leende. Ju fler människor som genomgår behandlingen, desto högre blir förväntningarna på att den ska vara säker, smärtfri och snabb.

Lyhörd för dina patienter


Med Philips Zoom kan du utforma en blekningsplan som passar din patients behov perfekt. Zoom WhiteSpeed ger dramatiska resultat på bara ett mottagningsbesök. Philips erbjudande för Zoom DayWhite och NiteWhite har bekvämligheten med hembehandling och den formuleringsflexibilitet som passar din patients behov. För känsliga tandtyper ger DayWhite Gentle med ACP och kaliumnitrat extra lindring.
whitening

Bevara vita tänder

 

Det finns också mycket dina patienter kan göra för att bevara resultaten och förebygga ytterligare tandmissfärgning. Enkla livsstilsändringar som att sluta röka eller dricka mindre kaffe kan hjälpa till att undvika ny missfärgning. Regelbunden borstning med en eltandborste för blekning hjälper till att hålla leendena vitare under en längre tid. Och produkter som Philips Zoom Whitening Pen håller leendena vita mellan de professionella blekningsbehandlingarna.

Rekommenderade produkter

Philips Zoom för mottagningar

 

Philips Zoom WhiteSpeed, det av patienter mest efterfrågade märket för blekning

* I USA

 

Köp nu

FlexCare Platinum

Philips Zoom för hembehandling

 

Tandblekningsbehandling för hemmabruk, lika unik som dina patienter

 

 

Köp nu

DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

 

Tar bort upp till 7 gånger mer plack än en manuell tandborste och förbättrar tandköttshälsa på bara två veckor

 

Köp nu