1
Hörlurar

Hörlurar

*Pris hos återförsäljare
**Specifikationerna som visas gäller ej för alla produkter inom ett område

Mer av Hörlurar

Hörlurar

En suverän ljudupplevelse

 

Se alla våra hörlurar

Helt enkelt enastående

 

Vi är besatta av att leverera kvalitetsljud. Philips Fidelio-hörlurar är resultatet av ett kompromisslöst ljudarbete och en hängivenhet att upprätthålla högsta standard både när det gäller ljud och ergonomisk utformning. Vi vidareutvecklar och finjusterar ständigt våra Fidelio-hörlurar så att du ska få den allra bästa ljudupplevelsen.

Fidelio-signaturen

 

Philips Fidelio-ljudsignaturen har tagits fram genom omfattande tester med kräsna lyssnare i jakt på den bästa ljudprofilen för Hi-Fi-hörlurar. Fyllig bas, ren diskant och naturliga mellanfrekvenser kännetecknar Fidelio-hörlurarnas ljud. Fidelio-hörlurarna levererar alltid ett ljud utan kompromisser. Det gör ingen skillnad om du lyssnar hemma eller ute, med Bluetooth eller ej – du får alltid ett precisionsljud som är helt anpassat till ditt liv.

Det ligger i detaljerna


Philips Fidelio-hörlurarnas distinkta utformning kommer sig av vår enkla designtanke om att formen ska anpassas efter funktionen. Fidelio förkroppsligar tanken om genomtänkt utformning och ny teknik och framförallt ljudmässig precision. I allt från form, ergonomisk och teknisk utformning till tillbehör – är det uppmärksamheten mot akustiska detaljer som får dig att fortsätta lyssna.

Tillverkad för komfort

 

Philips Fidelio-hörlurarna är tillverkade i material som valts ut speciellt med hänseende på funktion och komfort. Oavsett om du arbetar med ljud, lyssnar under pendlingen eller vill ha Hi-Fi-ljud hemma har Fidelio-hörlurarna utformats att ge dig maximal komfort samtidigt som du får förstklassig ljuduppspelning.

Erkännanden från branschen

 

Utmärkelser och erkännanden för våra produkter.

 

Philips Fidelio NC1, hörlurar med brusreduceringsfunktion

IF Design Award 2015

Philips Fidelio NC1, hörlurar med brusreduceringsfunktion

Reddot Design Award 2015

Philips Fidelio S2-hörlurar

T3 Awards 2014: Årets hörlurar

Bluetooth-hörlurarna Philips Fidelio M2BT

What Hi-Fi Awards 2014: Bästa trådlösa hörlurar

On-ear-hörlurarna Philips Fidelio M1BO

What Hi-Fi Awards 2014: Bästa bärbara on-ear-hörlurar i prisklassen £100-200 

Produkthöjdpunkter

Mediashowcase

Förstklassigt, trådlöst ljud. Var du än är

Med vårt sortiment av Philips trådlösa Bluetooth-hörlurar kan du lyssna helt utan sladdar. Det är bara att ansluta en enhet via Bluetooth. Dessutom kan du enkelt hoppa mellan låtar och telefonsamtal tack vare lättanvända kontroller på öronkåporna. Med Bluetooth-hörlurar i alltifrån on-ear- till over-ear-modeller befrias du från sladdar och får full frihet att verkligen njuta av musiken.

Intuitiva och lättanvända


Intuitiva knappar som gör det lätt att växla mellan musik och samtal. Med smidig NFC-ihopparning kan du ansluta dina hörlurar till valfri Bluetooth-enhet för kristallklar musikuppspelning med bara en knapptryckning – trådlöst. Med multi-ihopparning kan du spela upp musik och ta emot samtal på två enheter samtidigt och aktivera Siri och Google Now med en tryckning på öronknappen. Och du kan fortsätta lyssna på musik även om batterierna har tagit slut. Bara att ansluta kabeln och låta musiken spela vidare.

Bekväma hörlurar för daglig användning

Rör dig till musiken. Här finns kompakta, lätta och platta vikbara modeller – så att du smidigt kan lyssna på den musik du vill.

Mediashowcase

Låt musiken motivera dig

Med Philips ActionFit-sporthörlurar under riktigt hårda träningspass får du motivationen och stödet som gör att du orkar mer. De bärbara ActionFit-modellerna är skapade för att ge dig mer energi under träningen så att du kan fortsätta ännu längre.

Tung bas

Philips ActionFit-hörlurar har skapats för idrott och träning. Med tunga basprofiler som ger dig lusten att fortsätta röra på dig levererar ActionFit pumpande ljud i en bekväm och säker passform

Frihet att röra sig

Philips ActionFit-hörlurar är extremt lätta och har skapats för att hålla. De är svettsäkra, tvättbara, tåliga och ergonomiskt utformade. Dessutom sitter de på ordentligt. Med ActionFit-hörlurarna på kan du tryggt hänge dig åt en aktiv livsstil.

Philips ActionFit Sports-hörlurar från 2015

Reddot Design Award 2015

Mediashowcase

Philips i samarbete med Armin van Buuren

Philips DJ Pro-serien har utvecklats i samarbete med Armin van Buuren med målet att skapa de ultimata verktygen för de som lever för musik. Armins stora erfarenhet har bidragit till att DJ-hörlurarna Philips A5-PRO lever upp till de högsta kraven i branschen och är en dröm för en professionell DJ. Spela när du vill, var du vill. Här kan du läsa om vårt samarbete med Armin.

DJ-hörlurar

 

Philips DJ-hörlurar ger en suverän komfort och enastående ljudkvalitet med djup, dynamisk bas och kraftfullt ljud. Perfekt när du vill ta med dig fantastiska musikupplevelser och ett flexibelt verktyg för en DJ.

Philips A5PRO DJ-hörlurar

Reddot Design Award 2015

Philips A5PRO DJ-hörlurar

IF Design Award 2015

Mediashowcase