1
    -{discount-percentage}%

Vision Moto Motorcykelstrålkastare

Typ av lampa: S3, 1-pack, 12 V, 15 W 12008C1 Hitta liknande produkter

Känn dig säker, kör säkert

Upp till 30 % bättre sikt

  • Typ av lampa: S3
  • 1-pack
  • 12 V, 15 W
Det bästa valet

Det bästa valet

Philips Vision Moto-lampor är valet för förare som vill ha en prisvärd lampa och inte är beredda att kompromissa när det gäller säkerheten. Motorcykellamporna ger 30 % bättre sikt på vägen än en standardlampa.

Philips motorcykellampor är tillverkade i kvartsglas av hög kvalitet

Philips motorcykellampor är tillverkade i kvartsglas av hög kvalitet

UV-kvartsglas är starkare än hårt glas och är ytterst motståndskraftigt mot extrema temperaturer och vibrationer, vilket undanröjer risken för explosion. Philips kvartsglaslampor (glödtråd 2 650 ºC och glas 800 ºC) kan stå emot kraftiga temperaturförändringar. Då det är möjligt att öka trycket inuti lampan kan UV-kvartsglaset producera ett kraftigare ljus.

Följer ECE-certifieringens höga kvalitetsstandard

Philips Automotive producerar förstklassiga produkter och tjänster på Original Equipment Manufacturer-marknaden såväl som på eftermarknaden. Våra produkter tillverkas från material av högsta kvalitet och testas enligt de högsta specifikationerna för att maximera våra kunders säkerhet och körkomfort. Hela produktionen är noggrant testad, kontrollerad och certifierad (ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000) enligt de högsta ECE-kraven.

Upp till 30 % bättre sikt

Philips VisionMoto-lampor för strålkastare ger upp till 30 % bättre sikt på vägen och är det perfekta valet för motorcyklister som vill ha ljusprestanda och säkerhet. Med bättre ljusflöde kan motorcyklister reagera snabbare på hinder och undvika olyckor.

Philips är det främsta valet för större motorcykeltillverkare.

I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard på moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt utrustad med Philips-belysning.

Föreslagna produkter

  • -{discount-percentage}%

Senast visade produkter

  • -{discount-percentage}%