WhiteVision

Traditionella interiör- och signallampor

  WhiteVision

  Traditionella interiör- och signallampor

  Det har aldrig varit så snyggt med säkerhet

  Med WhiteVision-lampor får signalljusen och den inre belysningen en kraftfull vit xenoneffekt så att nattkörningen blir så bra som möjligt. WhiteVision har en högre ljusstyrka med intensivt vitt ljus, vilket gör att lampan är både snygg och säker. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

WhiteVision Traditionella interiör- och signallampor

Typ av lampa: H6W, 2-pack, 12 V, 6 W 12036WHVB2 Hitta liknande produkter

Det har aldrig varit så snyggt med säkerhet

Kraftfull vit xenoneffekt

 • Klassens längsta livslängd för utökad körkomfort

  Klassens längsta livslängd för utökad körkomfort

  Philips WhiteVision-strålkastarlampor (finns i H1, H3, H4, H7, T4W och W5W) har utformats för att räcka länge. De har en lång och tillförlitlig livslängd på 450 timmar* Det är avsevärt högre än vad konkurrenterna kan erbjuda. Den långa livslängden innebär färre byten och mer valuta för pengarna. (* H4 och H7 har testats med 13,2 V standardspänning.)

 • Klar ljusstråle med intensivt vitt ljus

  Philips WhiteVision-strålkastarlampor på upp till 3 700 K och med ett intensivt vitt ljus som lyser upp vägen framför med ett klart, vitt ljus som snabbt sprids. Ett förstklassigt ljus för en förstklassig körupplevelse.

 • Vit xenoneffekt för ett förstklassigt utseende

  WhiteVision ger dina billampor samma förstklassiga utseende som hos lyxbilar.

 • 60 % mer ljus för maximal klarhet

  Tack vare ljusflödet som förbättrats med 60 % syns du bättre för andra trafikanter. På så sätt ökar säkerheten eftersom de får mer tid på sig att reagera på potentiella faror.

 • Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard på moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt utrustad med Philips-belysning.

 • Philips billampor är ytterst tåliga

  UV-kvartsglas är starkare än hårt glas och är ytterst tåligt mot extrema temperaturer och vibrationer, vilket undanröjer risken att de går sönder i förtid. Philips billampor i UV-kvartsglas möjliggör mer tryck inuti lampan vilket producerar ett kraftigare ljus och större livslängd.

 • En förstklassig körupplevelse med den kraftfulla vita xenoneffekten

  Philips WhiteVision-lampor utklassar alla blå billampor på marknaden och passar perfekt för förare som vill köra med stil utan att tumma på säkerheten. Med en färgtemperatur som hos xenonstrålkastare och elegant vitt glas längst ut är WhiteVision den ultimata uppgraderingen till dina signal- och interiörlampor. Tredje generationens patenterade beläggningsteknik från Philips är ett revolutionerande mästerverk.

 • Större kontrast för ökad sikt och säkrare körning

  Maximalt vitt ljus i positionsljus eller bromsljus ger tydligare kontraster och gör det enklare att urskilja ditt fordon bland övrig trafik, så att du kan njuta av en behagligare körupplevelse.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av