X-tremeUltinon LED

interiör- och signallampor

  X-tremeUltinon LED

  interiör- och signallampor

  Bättre ljus och snyggare design

  Byt till de ljusstarka interiör- och positioneringslamporna Philips X-tremeUltinon LED T10 för säker och modern körning. De är kraftfulla, exakta och ser bra ut så att du kan köra säkert och med stil. Den keramiska passformen garanterar värmetåligheten. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

X-tremeUltinon LED interiör- och signallampor

LED-T10 [~W5W], Antal lampor: 2, 12 V, 6 000 K, dagsljuseffekt, CeraLight-prestanda 127996000KX2 Hitta liknande produkter

Bättre ljus och snyggare design

Starkt, tåligt och levande LED-signalljus

 • Signalera din avsikt med starkare belysning

  Att signalera din bils avsedda rörelser är viktigt för din säkerhet. För att undvika kollisioner måste andra människor få veta vad du tänker göra. Och när dåligt väder skymmer sikten är behovet av starkt lysande och levande signalljus ännu viktigare. Philips X-tremeUltinon LED-signalljus ger en klar dagsljuseffekt och upp till 6 000 K för bakljus och 8 000 K för positionslyktor. Med mer intensiva färger för körriktningsvisare och bromsljus, som tänds direkt och ger ett enhetligt och välriktat ljus, ger du andra förare viktig tid att reagera på dina rörelser.

 • Uppgradera dina lampor, uppgradera din stil

  Trots att det främsta syftet med ytterbelysning är att hjälpa dig att se och att synas finns det ingen anledning till att inte se bra ut samtidigt. Om du vill uppgradera din stil, utan att köpa en nyare bil, är det en bra idé att byta ut din ytterbelysning mot LED-lampor. Uppgradera din ytterbelysning med mer intensivt röd för bromsljusen, levande gult för körriktningsvisarna och klart vitt ljus för positionslyktor och backlamporna. Din bil representerar dig – så visa din stil med Philips LED-signalljus.

 • CeraLight, keramiskt värme- och vibrationsskydd

  Philips CeraLight-teknik är ett unikt keramiskt patenterat hölje, utformat för att isolera LED-komponenter från värme- och vibrationsskador. Denna innovation skyddar lampan mot tidiga fel. En T10-lampa utrustad med CeraLight är byggd för att hålla länge, och ge förare ett mer hållbart ljus.

 • Jämn ljusspridning för bättre sikt

  Philips LED-ytterbelysning är utformad för smartare ljusspridning för att säkerställa att den yttre belysningen projiceras där du behöver ljus (oavsett om det är för att backa, stanna eller signalera). Med jämn och bred ljusspridning ser du inte bara mer av vägen – andra förare ser även mer av dig.

 • Philips bilbelysning av högsta kvalitet

  Den tekniskt avancerade belysningen från Philips är välkänd inom fordonsindustrin, och har varit det i över 100 år. Philips produkter är designade och utvecklade enligt strikta processer för kvalitetskontroll (inklusive tillämpliga ISO-normer), vilket leder till genomgående höga produktionsstandarder. Stora biltillverkare väljer Philips-lampor, för när du köper Philips köper du kvalitet. Du får kraftfullt, starkt ljus och exakt lampprestanda. Du får en exklusiv stil. Och du får ett avancerat LED-belysningssystem för säkrare, smidigare och trevligare körning.

 • Enkel installation och kompatibel med många bilmodeller

  Lamporna är designade för att enkelt kunna installeras i kompatibla fordon, och förare med erfarenhet av underhåll kan enkelt uppgradera kompatibla lampor. Men vi rekommenderar att du låter en specialistmekaniker installera dina nya Philips X-tremeUltinon LED-lampor och se till att du är redo att köra. Även om lamporna är kompatibla med ett stort utbud av befintliga bilar, kan de inte användas på alla biltyper.

 • Tålig och hållbar LED-belysning

  Du vill ha klara och snygga billampor, men du vill inte behöva byta ut lampor som gått sönder. Just detta är en av vanliga strålkastares svaghet – ju kraftfullare lampa, desto kortare livslängd. Lysdioder med samma ljusintensitet håller mycket längre. Och Philips X-tremeUltinon LED-lampor är extremt hållbara. Tack vare den senaste tekniska innovationen förhindrar de värme- och vibrationsskador och håller i upp till 12 år. De flesta bilar byts ut eller uppgraderas inom den tiden så dina nya snygga lampor borde hålla under bilens hela livslängd.

Visa alla specifikationer
 • LED-lampan är inte tillåten enligt lag att installeras i fordon som kör på väg. Lumileds tar inget som helst ansvar. Det är ditt eget ansvar att användningen av LED-lampor överensstämmer med tillämpliga rättsliga krav. Endast för rally eller motorbana. Ej för allmän väg.
 • Viktigt! Den här LED-lampan är särskilt konstruerad och avsedd för terrängkörning, t.ex. rally och körning på tävlingsbana och förutsätter därför en teknisk kontroll för installation.
 • LED strålkastarlampor och exteriöra signallampor för eftermontering kan inte säljas i Tyskland, Spanien, Slovakien, Cypern, Storbritannien, Holland, Tjeckien, Grekland, Ungern, Lettland, Luxemburg, Malta och Slovenien.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av