1
Billampor

Vision LED

signallampa för bil

  Vision LED

  signallampa för bil

  Starka signaler. Snygg körning.

  Signallampor med intensiva färger – för snygg körning. Bromsljusen Philips Vision LED [˜W21W] är starka, intensivt röda och snygga så att du kan signalera säkert – och med stil. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Starka signaler. Snygg körning.

Signallampor med intensiva färger – för snygg körning. Bromsljusen Philips Vision LED [˜W21W] är starka, intensivt röda och snygga så att du kan signalera säkert – och med stil. Läs mer om produkten

Vision LED signallampa för bil

LED-T20-RED [~W21W], Antal lampor: 2, 12 V, intensiv röd, Upplev bättre ljus 12838REDX2 Hitta liknande produkter

Starka signaler. Snygg körning.

Hållbar LED-kvalitet

 • Uppgradera dina lampor, uppgradera din stil

  Trots att det främsta syftet med ytterbelysning är att hjälpa dig att se och att synas finns det ingen anledning till att inte se bra ut samtidigt. Om du vill uppgradera din stil, utan att köpa en nyare bil, är det en bra idé att byta ut din ytterbelysning mot LED-lampor. Uppgradera din ytterbelysning med mer intensivt röd för bromsljusen, levande gult för körriktningsvisarna och klart vitt ljus för positionslyktor och backlamporna. Din bil representerar dig – så visa din stil med Philips LED-signalljus.

 • Starkare signalljus för ökad säkerhet

  Att signalera bilens avsedda rörelser är livsviktigt för din säkerhet. För att undvika kollisioner måste andra människor veta vad du tänker göra. Starka signallampor säkerställer att du syns – för ökad säkerhet. Oavsett om det gäller backljus, positionslyktor eller bromsljus ger signallamporna Philips Vision LED dig de prestanda du behöver för att ge andra förare mer tid att reagera på dina rörelser.

 • Lampor som tänds direkt gör snabba inbromsningar säkrare

  Det tar tid för glödlampor att lysa upp och nå maximala prestanda. LED-lampor å andra sidan tänds direkt. Skillnaden mäts i bråkdelar av en sekund. Men vid kraftiga inbromsningar har bråkdelar av en sekund betydelse. Till exempel innebär en skillnad i reaktionstid på fyra tiondelar av en sekund vid 100 km/h 11 meters reaktionssträcka – det innebär ungefär 2,5 billängder med extra tid. Med Philips LED-bromsljus vet föraren bakom dig att du bromsar så fort du bestämmer dig för att göra det.

 • God ljusspridning för bättre sikt

  Philips LED-ytterbelysning är utformad för smartare ljusspridning för att säkerställa att den yttre belysningen projiceras där du behöver ljus (oavsett om det är för att backa, stanna eller signalera). Med bra, bred ljusspridning ser du inte bara mer av vägen – andra förare ser även mer av dig.

 • Philips bilbelysning av högsta kvalitet

  Den tekniskt avancerade belysningen från Philips är välkänd inom fordonsindustrin, och har varit det i över 100 år. Philips produkter är designade och utvecklade enligt strikta processer för kvalitetskontroll (inklusive tillämpliga ISO-normer), vilket leder till genomgående höga produktionsstandarder. Stora biltillverkare väljer Philips-lampor, för när du köper Philips köper du kvalitet. Du får kraftfullt, starkt ljus och exakta lampprestanda. Du får en exklusiv stil.

 • Tålig och hållbar LED-belysning

  Du vill ha klara och eleganta billampor, men du vill inte behöva byta ut lampor som gått sönder. Just detta är en av vanliga strålkastares svaghet – ju kraftfullare lampa, desto kortare livslängd. Lysdioder med samma ljusintensitet håller mycket längre. Och Philips Vision LED-lamporna har extra motståndskraft mot värme och vibrationer, vilket gör dem till det perfekta valet för långvariga prestanda – med en livslängd på upp till åtta år.

 • Enkel installation och kompatibel med många bilmodeller

  Lamporna är designade för att enkelt kunna installeras i kompatibla fordon, och förare med erfarenhet av underhåll kan enkelt uppgradera kompatibla lampor.

Visa alla specifikationer
 • Det är ditt eget ansvar att användningen av LED-lampor överensstämmer med gällande lagliga krav.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av