1
Billampor

X-tremeUltinon LED

interiörlampa

  X-tremeUltinon LED

  interiörlampa

  Bättre ljus och snyggare design

  Tappa aldrig bort nycklarna igen med den ljusa, snygga och hållbara interiörlampan Philips LED 38 mm Festoon. Det starka varma vita ljuset på upp till 4 000 K lyser upp insidan av bilen samtidigt som det är skonsamt för ögonen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bättre ljus och snyggare design

Tappa aldrig bort nycklarna igen med den ljusa, snygga och hållbara interiörlampan Philips LED 38 mm Festoon. Det starka varma vita ljuset på upp till 4 000 K lyser upp insidan av bilen samtidigt som det är skonsamt för ögonen. Läs mer om produkten

NYTT

X-tremeUltinon LED interiörlampa

LED-FEST [38 mm], Antal lampor: 1, 12 V, 4 000 K, varmvitt, Avancerat bilsystem 128584000KX1 Hitta liknande produkter

Bättre ljus och snyggare design

Inred med LED-lampor som ger starkare ljus

 • Stark interiörbelysning för att se allt inuti bilen

  Vi har nog alla någon gång behövt leta efter något i en dåligt upplyst bil – oavsett om det är din telefon, dina nycklar eller ditt barns ena sko som saknas. Med Philips LED-interiörbelysning får du ett varmt, starkt och jämnt spritt ljus. Så nästa gång du letar efter något i bagageluckan, i handskfacket eller på golvet i bilen kommer du att kunna se exakt vad du gör och enkelt hitta allt.

 • Uppgradera dina lampor, uppgradera din stil

  Interiörbelysning handlar inte bara om funktion och komfort – det handlar också om att se bra ut. Uppgradera din innerbelysning med starkare varm belysning eller dagsljuseffekt. Så att när du öppnar bagageluckan eller tänder belysningen på instrumentbrädan kan du göra det lite snyggare. Smarta bilförare väljer Philips LED-interiörlampor för en riktigt snygg look.

 • Starkt ljus för bilens interiör

  Oavsett om det gäller tak- eller läslampor, i handskfacket eller i bagageluckan, kan dina behov och din smak variera. För bilens interiör kan du välja bland olika Philips X-tremeUltinon LED-lampor för överlägsen sikt och stil. Välj mellan ett behagligt varmvitt ljus (upp till 4 000 Kelvin) och dagsljuseffekt (upp till 6 000 Kelvin). Den här starka och stilrena belysningen förändrar körupplevelsen. Du kanske letar efter telefonen, passagerarna vill läsa eller du försöker ta reda på den bästa rutten – nu kan ni göra allt detta med starkt lysande interiörbelysning.

 • Tålig och hållbar LED-belysning

  Du vill ha klara och snygga billampor, men du vill inte behöva byta ut lampor som gått sönder. Just detta är en av vanliga strålkastares svaghet – ju kraftfullare lampa, desto kortare livslängd. Lysdioder med samma ljusintensitet håller mycket längre. Och Philips X-tremeUltinon LED-lampor är extremt hållbara. Tack vare den senaste tekniska innovationen förhindrar de värme- och vibrationsskador och håller i upp till 12 år. De flesta bilar byts ut eller uppgraderas inom den tiden så dina nya snygga lampor borde hålla under bilens hela livslängd.

 • Philips bilbelysning av högsta kvalitet

  Den tekniskt avancerade belysningen från Philips är välkänd inom fordonsindustrin, och har varit det i över 100 år. Philips produkter är designade och utvecklade enligt strikta processer för kvalitetskontroll (inklusive tillämpliga ISO-normer), vilket leder till genomgående höga produktionsstandarder. Stora biltillverkare väljer Philips-lampor, för när du köper Philips köper du kvalitet. Du får kraftfullt, starkt ljus och exakt lampprestanda. Du får en exklusiv stil. Och du får ett avancerat LED-belysningssystem för säkrare, smidigare och trevligare körning.

 • Enkel installation och kompatibel med många bilmodeller

  Lamporna är designade för att enkelt kunna installeras i kompatibla fordon, och förare med erfarenhet av underhåll kan enkelt uppgradera kompatibla lampor.

Visa alla specifikationer
 • Det är ditt eget ansvar att användningen av LED-lampor överensstämmer med gällande lagliga krav.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av