1
Billampor

X-tremeUltinon LED

signallampa för bil

  X-tremeUltinon LED

  signallampa för bil

  Bättre ljus och snyggare design

  Byt till Philips X-tremeUltinon LED [˜P21W], intensivt vita backlyktor, för säker och modern körning. De är starka och snygga så att du kan signalera säkert – och med stil. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bättre ljus och snyggare design

Byt till Philips X-tremeUltinon LED [˜P21W], intensivt vita backlyktor, för säker och modern körning. De är starka och snygga så att du kan signalera säkert – och med stil. Läs mer om produkten

NYTT

X-tremeUltinon LED signallampa för bil

LED-WHITE [~P21W], Antal lampor: 1, 12 V, 6 000 K, dagsljuseffekt, Avancerat bilsystem 12898X1 Hitta liknande produkter

Bättre ljus och snyggare design

Starkare, levande signaler

 • Uppgradera dina lampor, uppgradera din stil

  Trots att det främsta syftet med ytterbelysning är att hjälpa dig att se och att synas finns det ingen anledning till att inte se bra ut samtidigt. Om du vill uppgradera din stil, utan att köpa en nyare bil, är det en bra idé att byta ut din ytterbelysning mot LED-lampor. Uppgradera din ytterbelysning med mer intensivt röd för bromsljusen, levande gult för körriktningsvisarna och klart vitt ljus för positionslyktor och backlamporna. Din bil representerar dig – så visa din stil med Philips LED-signalljus.

 • Dagsljuseffekt på 6 000 K förbättrar sikten vid backning

  När du backar en bil är sikten begränsad. Eftersom du sitter ned kan du inte se alla vinklar samtidigt. Att backa i mörkret är ännu mer förrädiskt. Så det är inte så överraskande att olyckor är vanliga vid backning. Philips LED-backljus ger en kraftfull dagsljuseffekt och upp till 6 000 K, och lyser upp området precis bakom bilen bättre. Och ju mer du kan se, desto säkrare är du.

 • Tålig och hållbar LED-belysning

  Du vill ha klara och snygga billampor, men du vill inte behöva byta ut lampor som gått sönder. Just detta är en av vanliga strålkastares svaghet – ju kraftfullare lampa, desto kortare livslängd. Lysdioder med samma ljusintensitet håller mycket längre. Och Philips X-tremeUltinon LED-lampor är extremt hållbara. Tack vare den senaste tekniska innovationen förhindrar de värme- och vibrationsskador och håller i upp till 12 år. De flesta bilar byts ut eller uppgraderas inom den tiden så dina nya snygga lampor borde hålla under bilens hela livslängd.

 • Philips bilbelysning av högsta kvalitet

  Den tekniskt avancerade belysningen från Philips är välkänd inom fordonsindustrin, och har varit det i över 100 år. Philips produkter är designade och utvecklade enligt strikta processer för kvalitetskontroll (inklusive tillämpliga ISO-normer), vilket leder till genomgående höga produktionsstandarder. Stora biltillverkare väljer Philips-lampor, för när du köper Philips köper du kvalitet. Du får kraftfullt, starkt ljus och exakt lampprestanda. Du får en exklusiv stil. Och du får ett avancerat LED-belysningssystem för säkrare, smidigare och trevligare körning.

 • Signalera din avsikt med starkare belysning

  Att signalera bilens avsedda rörelser är livsviktigt för din säkerhet. För att undvika kollisioner måste andra människor veta vad du tänker göra. Och behovet av starkt och levande signalljus är ännu viktigare när dåligt väder försämrar sikten. Signallamporna Philips X-tremeUltinon LED ger en dagsljusliknade effekt och upp till 6 000 K för backljus och positionslyktor. Med intensivare färger för blinkers och bromsljus som tänds direkt och ger ett jämnt och välriktat ljus får andra förare mer tid på sig att reagera på dina rörelser.

 • Enkel installation och kompatibel med många bilmodeller

  Lamporna är designade för att enkelt kunna installeras i kompatibla fordon, och förare med erfarenhet av underhåll kan enkelt uppgradera kompatibla lampor. Men vi rekommenderar att du låter en specialistmekaniker installera dina nya Philips X-tremeUltinon LED-lampor och se till att du är redo att köra. Även om lamporna är kompatibla med ett stort utbud av befintliga bilar, kan de inte användas på alla biltyper.

 • Jämn ljusspridning för bättre sikt

  Philips LED-ytterbelysning är utformad för smartare ljusspridning för att säkerställa att den yttre belysningen projiceras där du behöver ljus (oavsett om det är för att backa, stanna eller signalera). Med jämn och bred ljusspridning ser du inte bara mer av vägen – andra förare ser även mer av dig.

Visa alla specifikationer
 • Det är ditt eget ansvar att användningen av LED-lampor överensstämmer med gällande lagliga krav.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av