1
Billampor

X-tremeUltinon LED

signallampa för bil

  X-tremeUltinon LED

  signallampa för bil

  Bättre ljus och snyggare design

  Byt till de intensivt röda broms- och bakljusen Philips X-tremeUltinon LED [~P21/5W] för säker och modern körning. De är kraftfulla, exakta och snygga så att du kan signalera säkert – och med stil. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bättre ljus och snyggare design

Byt till de intensivt röda broms- och bakljusen Philips X-tremeUltinon LED [~P21/5W] för säker och modern körning. De är kraftfulla, exakta och snygga så att du kan signalera säkert – och med stil. Läs mer om produkten

NYTT

X-tremeUltinon LED signallampa för bil

LED-RED [~P21/5W], Antal lampor: 2, 12 V, intensiv röd, Avancerat bilsystem 12899RX2 Hitta liknande produkter

Bättre ljus och snyggare design

Starkt, tåligt och levande LED-signalljus

 • Signalera din avsikt med starkare belysning

  Att signalera bilens avsedda rörelser är livsviktigt för din säkerhet. För att undvika kollisioner måste andra människor veta vad du tänker göra. Och behovet av starkt och levande signalljus är ännu viktigare när dåligt väder försämrar sikten. Signallamporna Philips X-tremeUltinon LED ger en dagsljusliknade effekt och upp till 6 000 K för backljus och positionslyktor. Med intensivare färger för blinkers och bromsljus som tänds direkt och ger ett jämnt och välriktat ljus får andra förare mer tid på sig att reagera på dina rörelser.

 • Uppgradera dina lampor, uppgradera din stil

  Trots att det främsta syftet med bilbelysning är att hjälpa dig att se och att synas finns det ingen anledning till att inte se bra ut samtidigt. Om du vill uppgradera din stil, utan att köpa en nyare bil, är det en bra idé att byta ut din ytterbelysning mot LED-lampor. Uppgradera din ytterbelysning med mer intensivt röd för bromsljusen, levande gult för körriktningsvisarna och klart vitt ljus för positionslyktor och backlamporna. Din bil representerar dig – så visa din stil med Philips LED-signalljus.

 • Lampor som tänds direkt gör snabba inbromsningar säkrare

  Det tar tid för glödlampor att lysa upp och nå maximala prestanda. LED-lampor å andra sidan tänds direkt. Skillnaden mäts i bråkdelar av en sekund. Men vid kraftiga inbromsningar har bråkdelar av en sekund betydelse. Till exempel innebär en skillnad i reaktionstid på fyra tiondelar av en sekund vid 100 km/h 11 meters reaktionssträcka – det innebär ungefär 2,5 billängder med extra tid. Med Philips LED-bromsljus vet föraren bakom dig att du bromsar så fort du bestämmer dig för att göra det.

 • Jämn ljusspridning för bättre sikt

  Philips LED-belysning är utformad för smartare ljusspridning för att säkerställa att belysningen projiceras där du behöver ljus (oavsett om det är för att backa, stanna eller signalera). Med jämn och bred ljusspridning ser du inte bara mer av vägen – andra förare ser även mer av dig.

 • Philips bilbelysning av högsta kvalitet

  Den tekniskt avancerade belysningen från Philips är välkänd inom fordonsindustrin, och har varit det i över 100 år. Philips produkter är designade och utvecklade enligt strikta processer för kvalitetskontroll (inklusive tillämpliga ISO-normer), vilket leder till genomgående höga produktionsstandarder. Stora biltillverkare väljer Philips-lampor, för när du köper Philips köper du kvalitet. Du får kraftfullt, starkt ljus och exakt lampprestanda. Du får en exklusiv stil. Och du får ett avancerat LED-belysningssystem för säkrare, smidigare och trevligare körning.

 • Enkel installation och kompatibel med många bilmodeller

  Lamporna är designade för att enkelt kunna installeras i fordon, och förare med erfarenhet av underhåll kan enkelt byta lampor. Men vi rekommenderar att du låter en specialistmekaniker installera dina nya Philips X-tremeUltinon LED-lampor och se till att du är redo att köra. Även om lamporna är kompatibla med ett stort utbud av befintliga bilar, kan de inte användas på alla bilmodeller

 • Tålig och hållbar LED-belysning

  Du vill ha klara och snygga billampor, men du vill inte behöva byta ut lampor som gått sönder. Just detta är en av vanliga strålkastares svaghet – ju kraftfullare lampa, desto kortare livslängd. Lysdioder med samma ljusintensitet håller mycket längre. Och Philips X-tremeUltinon LED-lampor är extremt hållbara. Tack vare den senaste tekniska innovationen förhindrar de värme- och vibrationsskador och håller i upp till 12 år. De flesta bilar byts ut eller uppgraderas inom den tiden så dina nya snygga lampor borde hålla under bilens hela livslängd.

Visa alla specifikationer
 • Viktigt! Den här LED-lampan är särskilt konstruerad och avsedd för terrängkörning, t.ex. rally och körning på tävlingsbana och förutsätter därför en teknisk kontroll för installation.
 • LED-lampan är inte tillåten enligt lag att installeras i fordon som kör på väg. Lumileds tar inget som helst ansvar. Det är ditt eget ansvar att användningen av LED-lampor överensstämmer med tillämpliga rättsliga krav. Endast för rally eller motorbana. Ej för allmän väg.
 • LED strålkastarlampor och exteriöra signallampor för eftermontering kan inte säljas i Tyskland, Spanien, Slovakien, Cypern, Storbritannien, Holland, Tjeckien, Grekland, Ungern, Lettland, Luxemburg, Malta och Slovenien.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av