1
Billampor

X-tremeUltinon LED

strålkastarlampa för bil

  X-tremeUltinon LED

  strålkastarlampa för bil

  Ljusare. Vitare. Starkare.

  Philips X-tremeUltinon LED [~H7] består av förstklassig LUXEON LED med upp till 6 500 Kelvin. Vår patenterade SafeBeam-teknik projicerar upp till 200 % starkare ljus där du behöver det. Byggd med avancerad AirCool-design för att hålla. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ljusare. Vitare. Starkare.

Philips X-tremeUltinon LED [~H7] består av förstklassig LUXEON LED med upp till 6 500 Kelvin. Vår patenterade SafeBeam-teknik projicerar upp till 200 % starkare ljus där du behöver det. Byggd med avancerad AirCool-design för att hålla. Läs mer om produkten

NYTT

X-tremeUltinon LED strålkastarlampa för bil

LED-HL [~H7], 6 500 K, Upp till 200 % starkare ljus, Avancerat bilsystem 12985BWX2 Hitta liknande produkter

Ljusare. Vitare. Starkare.

Starka vita LED-strålkastare för ett förstklassigt utseende

 • Få upp till 200 % starkare ljus för överlägsen sikt

  Få upp till 200 % starkare ljus för överlägsen sikt

  Philips X-tremeUltinon LED-strålkastare för bilar har en intensiv klar ljusstråle och förbättrar din sikt med upp till 200 %. När du väl har upplevt den här dagsljuslika effekten kommer du alltid att föredra LED-ljus. Ju mer du ser, desto bättre kan du prestera. Du reagerar snabbare och är säkrare. Låt inte mörkret vinna utan välj Philips och börja köra mörkerkörning med större självförtroende och kontroll.

 • Rikta det kraftfulla, starka ljuset exakt dit du vill ha det

  Rikta det kraftfulla, starka ljuset exakt dit du vill ha det

  De bästa strålkastarna är inte bara de som ger det starkaste ljuset. Att skapa extra ljusstarka LED-lampor för bilar är den lättaste uppgiften. Det är vad du gör med det extra ljuset som har betydelse. Okontrollerat starkt ljus är inte perfekt vid bilkörning och kan skapa farlig bländning. Philips LED-strålkastare med SafeBeam-teknik koncentrerar ljuset där du bäst behöver det. Den enhetliga och exakta ljuskäglan är utformad i enlighet med trafiksäkerhetsregler för halogenstrålkastare. Med mer exakt kontroll på ljuset får du bättre sikt och det gör dig till en bättre och säkrare förare i mörker.

 • Utformad för projektorstrålkastare. Bättre ljus till reflektor.

  Utformad för projektorstrålkastare. Bättre ljus till reflektor.

  Philips X-tremeUltinon LED-lamporna är särskilt utformade för komplexa projektorstrålkastare. De ger dessutom extra bra ljus när de används i reflektorstrålkastare och kan därmed användas i en mängd olika bilmodeller.

 • Hållbara strålkastarlampor som kan hålla lika länge som bilen

  Hållbara strålkastarlampor som kan hålla lika länge som bilen

  Du vill ha starka och snygga strålkastare. Men du vill inte hålla på och byta trasiga lampor. Det är en svaghet i vanliga lampor: ju kraftfullare ljus, desto kortare livslängd. Vid högre ljusintensitetsnivå håller LED-lamporna betydligt längre och Philips X-tremeUltinon LED-produkter visar överlägsen hållbarhet. Med funktioner som AirFlux- och AirCool-värmehanteringssystem håller de i upp till 12 år. De flesta bilar måste bytas ut eller uppgraderas inom den tiden, så din nya, snygga strålkastarlampor bör hålla under bilens livslängd.

 • Upp till 6 500 K för ett klart, vitt ljus

  Philips X-tremeUltinon LED-strålkastare har en färgtemperatur på upp till 6 500 Kelvin som ger en klar, vit, dagsljusliknande ljusstråle. Med bättre synfält kan du bättre upptäcka hinder och välja den perfekta körlinjen. Och eftersom du inte behöver anstränga dig för att se terrängen framför dig, blir mörkerkörningen både behagligare och trevligare med de starka lamporna.

 • Uppgradera dina lampor, uppgradera din stil

  Bilen är ett uttryck för vem du är, så visa vilken stil du har med Philips LED-strålkastare. Istället för gult, får du ett klart, vitt och modernt ljus. Smarta bilförare väljer Philips LED-strålkastare för en riktigt snygg look.

 • Innovativt värmehanteringssystem för längre livslängd

  LED-strålkastarlampor genererar värme som behöver kontrolleras. Philips AirFlux- och AirCool-teknik är ett smart kylsystem som leder bort värme från ljusets kritiska komponenter. Genom att öka värmebeständigheten håller Philips LED-strålkastare längre än jämförbara produkter som finns på marknaden. Men hållbara lampor handlar inte bara om bekvämlighet och valuta för pengarna, de handlar också om säkerhet. Du vill inte att lamporna går sönder när du använder dem. Med Philips LED-lampor du kan köra lugn.

 • Philips bilbelysning av högsta kvalitet

  Den tekniskt avancerade belysningen från Philips är välkänd inom fordonsindustrin, och har varit det i över 100 år. Philips produkter är designade och utvecklade enligt strikta processer för kvalitetskontroll (inklusive tillämpliga ISO-normer), vilket leder till genomgående höga produktionsstandarder. Stora biltillverkare väljer Philips-lampor, för när du köper Philips köper du kvalitet. Du får kraftfullt, starkt ljus och exakt lampprestanda. Du får en exklusiv stil. Och du får ett avancerat LED-belysningssystem för säkrare, smidigare och trevligare körning.

 • Enkel installation och kompatibel med många bilmodeller

  Strålkastarna är designade för att enkelt kunna installeras i kompatibla fordon, och förare med erfarenhet av underhåll kan enkelt uppgradera kompatibla strålkastare. Men vi rekommenderar att du låter en specialistmekaniker installera dina nya Philips LED-strålkastare och se till att du är redo att köra. Även om strålkastarna är kompatibla med ett stort utbud av befintliga bilar, kan de inte användas på alla biltyper.

Visa alla specifikationer
 • Det är ditt eget ansvar att användningen av LED-lampor överensstämmer med gällande lagliga krav.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av