1
TV

LCD-TV

  LCD-TV

  Njut av en garanterat fantastisk TV-kväll

  Med Philips kan du uppskatta fantastiska prestanda till rätt pris, både idag och imorgon. Den här TV:n av hög kvalitet erbjuder Full HD-bilder med ett unikt surroundljud och en ren design Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Njut av en garanterat fantastisk TV-kväll

Med Philips kan du uppskatta fantastiska prestanda till rätt pris, både idag och imorgon. Den här TV:n av hög kvalitet erbjuder Full HD-bilder med ett unikt surroundljud och en ren design Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Njut av en garanterat fantastisk TV-kväll

med Full HD-bilder och fantastiskt ljud

 • Dynamisk kontrast 50 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Dynamisk kontrast 50 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik otrolig nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. Dynamisk kontrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • 28,9 miljarder färger för strålande naturliga bilder

  28,9 miljarder färger för strålande naturliga bilder

  Livfulla och naturliga bilder tack vare den mest avancerade färgbehandlingen. 3-färgskanalerna (RGB) är optimerade för en total bearbetningskraft på 28,9 miljarder färger. De avancerade algoritmerna upptäcker även de mest subtila nyanserna och hudtonerna och återger färger på bästa möjliga sätt.

 • Smidiga anslutningar med 2 HDMI-ingångar och Easylink

  Smidiga anslutningar med 2 HDMI-ingångar och Easylink

  HDMI är en enda kabel för överföring av både bild- och ljudsignaler från dina enheter till din TV. Du slipper trassel med många olika kablar. Den överför okomprimerade signaler och ger bästa möjliga kvalitet från källa till skärm. Tillsammans med Philips Easylink behöver du bara en enda fjärrkontroll för att utföra nästan alla åtgärder på din TV, DVD, BluRay, digitaldekoder eller hemmabiosystem.

 • Ta del av visning av foton och uppspelning av musik via USB

  Ta del av visning av foton och uppspelning av musik via USB

  USB-kontakten ger dig åtkomst till jpeg-foton och mp3-musik på de flesta USB-minnen. Sätt in USB-enheten i USB-platsen på sidan av TV:n och få åtkomst till multimedieinnehåll med hjälp av den lättanvända innehållsläsaren på skärmen. Du kan nu visa och dela dina foton och din musik.

 • TV med Full HD och Digital Crystal Clear för djup och klarhet

  Digital Crystal Clear är ett paket med bildförbättringar som digitalt justerar och optimerar bildkvaliteten för bästa möjliga kontrast, färger och skärpa. Resultatet är otroligt klara bilder oavsett källa.

 • Känn kraften i 20 W RMS och Incredible Surround

  Känn kraften hos musikens rytmer och stämningen i filmerna. Den kraftfulla 20 W RMS-förstärkaren (2 x 10 W RMS) skapar en naturtrogen ljudbild. Med Incredible Surround får du surroundljud med större omfång, vilket förhöjer tittarupplevelsen.

 • Med datoringången kan du också använda TV:n som datorskärm

  Med datoringången kan du ansluta TV:n till en dator med en VGA-kabel och använda TV:n som datorskärm.

 • Integrerad MPEG-4-mottagare för HD-sändningar utan digitalbox

  Med den integrerade digitalmottagaren kan du titta på marksänd digital-TV utan någon extra digitaldekoder. Titta på kvalitets-TV utan trassel.

 • Belönad med det europeiska Eco Flower-märket

  Under de senaste 10 åren har vi arbetat hårt för att minska vår miljöpåverkan, och det kommer vi att fortsätta med. Syftet med vår miljödesignprocess är att skapa alltmer miljövänliga Philips-TV-apparater med avsevärt mindre påverkan på miljön. Philips har belönats med EU ECO-märkningen (blomman) för de flesta av sina modeller på grund av TV:ns höga energieffektivitet och ultralåga energiförbrukning i standbyläge (upp till 50 % mindre än vad som krävs för EU ECO-certifiering), frånvaron av farliga ämnen (t.ex. bly) samt att Philips har skapat TV-apparater som lätt kan återvinnas.

Visa alla specifikationer
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • DVB-T, kan endast användas i vissa länder
 • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av