1

LED-TV

  -{discount-percentage}%

  LED-TV

  Designa din egen LED-TV

  Designa din egen TV på nätet (www.philips.com/design-your-TV) – du kan välja ramfärg, stativ eller väggfäste och fjärrkontroll. TV:n har bild- och ljudprestanda i 7000 LED-serien, Ambilight och Net TV. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Designa din egen LED-TV

Designa din egen TV på nätet (www.philips.com/design-your-TV) – du kan välja ramfärg, stativ eller väggfäste och fjärrkontroll. TV:n har bild- och ljudprestanda i 7000 LED-serien, Ambilight och Net TV. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Visa alla underhållsprodukter och tillbehör

LED-TV

Total:

Designa din egen LED-TV

så att den passar perfekt i ditt rum

Philips Net TV för populära onlinetjänster på TV:n

Upplev ett rikt utbud av onlinetjänster med Philips Net TV. Titta på filmer, bilder, information och underhållning och annat på internet direkt på TV:n när du vill. Anslut direkt till hemnätverket via Ethernet-anslutningen. Navigera och välj det du vill titta på med TV:ns fjärrkontroll. Med Philips-menyn får du åtkomst till populära Net TV-tjänster, anpassade för TV-skärmen. Dessutom kan du med det DLNA-certifierade datornätverket titta på videor eller komma åt bilder som finns lagrade på din dator med hjälp av TV:ns fjärrkontroll.

Ambilight Spectra 2 breddar tittarupplevelsen

Ambilight Spectra 2 breddar tittarupplevelsen

Lägg till en ny dimension i tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 2. Den patenterade Philips-tekniken ger en större bild genom att projicera ett sken från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight ställer automatiskt in färgen och styrkan på ljuset så att det matchar bilden, vilket skapar en uppslukande tittarupplevelse. Med den nya vägganpassningsfunktionen passar alltid färgen på ljuset med bilden, oavsett vilken färg väggen har. Med Ambilight Spectra 2 blir filmerna verkligen levande!

Designa din egen LED-TV på nätet

Designa din egen LED-TV på nätet

På Philips online (www.philips.com/design-your-tv) kan du designa LED-TV:n i 7000-serien på det sätt som passar bäst i ditt (vardags-)rum. Du kan välja mellan 2 skärmstorlekar (32 och 42 tum), 8 olika färgalternativ för ramen, stativ eller väggmontering och 3 fjärrkontroller. TV:n kan bara köpas online och levereras gratis till ditt hem inom 3 veckor

TV med Full HD och Pixel Precise HD för actiondetaljer

Pixel Precise HD bygger på den prisbelönta Pixel Plus-tekniken. Med den tas bildkvaliteten till en helt ny nivå, med 4 biljoner färger. Tack vare Super Resolution får du den bästa bildkvaliteten någonsin med Pixel Precise HD, oavsett om du ser på film över internet eller högkvalitativa Blu-ray-filmer.

100 Hz LCD, 2 ms prestanda för suverän rörelseskärpa

100 Hz LCD skapar otrolig rörelseskärpa. Den dubbla bildhastigheten ger dubbelt så hög rörelseskärpa än traditionella LCD-skärmar, vilket ger en prestanda med en svarstid på 2 millisekunder. Nu kan du njuta av klara bilder även i snabba sekvenser.

Känn kraften i 20 W RMS och Incredible Surround

Känn kraften hos musikens rytmer och stämningen i filmerna. Den kraftfulla 20 W RMS-förstärkaren (2 x 10 W RMS) skapar en naturtrogen ljudbild. Med Incredible Surround får du surroundljud med större omfång, vilket förhöjer tittarupplevelsen.

En LED-TV är upp till 40 % mer energieffektiv än en vanlig LCD-TV

TV-apparater med den senaste LED-tekniken med bakgrundsbelyst LED-skärm är ett mer hållbart val, med längre livslängd och mycket lägre energiförbrukning än plasmaskärmar och vanliga LCD-TV-apparater (CCFL). Till skillnad från CCFL-bakgrundsbelysning innehåller inte LED kvicksilver. Dessutom har Philips TV-modeller förbättrats kontinuerligt, vilket har lett till ökad materialeffektivitet och minskad energiförbrukning utan att säkerheten har försämrats.

Välj väggmontering/stativ och fjärrkontroll

Anpassa TV:n med väggfäste eller stativ och välj den fjärrkontroll som passar bäst i ditt rum.

Välj ram med den färg som passar bäst i ditt rum

Välj ram med den färg som passar bäst till inredningen i ditt rum.

Visa alla specifikationer
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • Net TV: Gå till www.philips.com/smarttv och upptäck vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av