1

4K UHD ultratunn TV som drivs av Android™

  -{discount-percentage}%
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8601_12/65pus8601_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  4K UHD ultratunn TV som drivs av Android™

  Ultratunn LED-TV med 4K UHD som drivs av Android

  Ljudet såg aldrig så bra ut. 8600-serien med fyrasidig Ambilight, snygga löstagbara högtalare och mörka kromdetaljer tar inredningen ett steg längre. Ultra HD och Bright Pro återställer bilder från vilken källa som helst till oöverträffad skärpa. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ultratunn LED-TV med 4K UHD som drivs av Android

Ljudet såg aldrig så bra ut. 8600-serien med fyrasidig Ambilight, snygga löstagbara högtalare och mörka kromdetaljer tar inredningen ett steg längre. Ultra HD och Bright Pro återställer bilder från vilken källa som helst till oöverträffad skärpa. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Visa alla underhållsprodukter och tillbehör

4K UHD ultratunn TV som drivs av Android™

Total:

8600 series 4K UHD ultratunn TV som drivs av Android™

65 tum, LED-TV med 4K Ultra HD, Hex Core, 16 GB utbyggbart, Två mottagare, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8601/12 Hitta liknande produkter

Ultratunn LED-TV med 4K UHD som drivs av Android

Med fyrsidig Ambilight

Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

Du har skapat ett hem som är mer än bara ett hus, så varför inte välja en TV som är varm och inbjudande också? Vår mest fantastiska Ambilight-upplevelse någonsin sprider ett extra brett sken runt fyra sidor av TV:n på den omgivande väggen. Skärmen verkar betydligt bredare, upplevelsen mer intensiv ... och din TV ser ut att sväva i luften. Färgerna, känslan och spänningen fortsätter utanför skärmen och in i rummet för en enastående tittarupplevelse.

4K Ultra HD: upplösning som aldrig förr

Ultra HD-TV har fyra gånger högre upplösning än en vanlig Full HD-TV. Med över 8 miljoner bildpunkter och vår unika uppkonverteringsteknik Ultra Resolution får du förbättrade bilder oberoende av innehåll. Du får förbättrad skärpa, ökat djup, överlägsen kontrast, jämna, naturliga rörelser och perfekta detaljer.

Android och Hex Core för den ultimata Ultra HD-upplevelsen

Styrkan med Android i kombination med Hex Core-bearbetning gör det både enkelt och roligt att strömma YouTube-filmer i Ultra HD. Och med Android i din TV är det superenkelt, superintuitivt och superroligt att navigera, starta appar och spela upp videor.

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleriet går utöver de klassiska tv-programmen för att ge dig ett stort onlineutbud av filmer, TV, musik, program och spel. 16 GB utbyggbart minne innebär att det finns gott om plats att lagra alla dina favoriter och att installera fler program.

Dra med fingret, skriv, prata och mer – riktigt smart interaktion

Dra med fingret, skriv, prata och mer – riktigt smart interaktion

Vi har gjort våra nya fjärrkontroller lika roliga att använda som Android TV-apparaterna de hör ihop med. Ange text med Google Voice* med ett komplett QWERTY-tangentbord. Säg: "Öppna YouTube" för att starta appen. Bläddra genom dina familjefoton med fingret på vår beröringskänsliga pekplatta. Eller använd den helt enkelt som en traditionell fjärrkontroll.

Låt dig förföras av 50 W ljud från 18 högtalare

Låt dig förföras av 50 W ljud från 18 högtalare

Omge dig med fantastiskt ljud. I den nya 8600-serien kombineras kraften i två högtalare på baksidan av TV:n med 16 mikroelement (på den vänstra och högra löstagbara högtalaren) som återger ett fylligt, brett ljudspektra. Vi lät tillverka subwoofers av neodym, ett förstklassigt material som skapar mer volym, bättre basrespons och ren, balanserad ljudkvalitet.

Löstagbara högtalare: anpassa ljudets utseende

Enhetens löstagbara soundsticks har ett smidigt metallhölje med polerad, mörk kromyta. Den innovativa designen är ultratunn och otroligt snygg, och unik för Philips: de kan placeras till vänster och höger om TV-skärmen, eller på valfria stativ för att skapa ett trådlöst ljudsystem.

Digital brusreducering optimerar bilder från alla källor

TV:n är en oerhörd apparat ... men det är möjligt att källan du visar innehållet från inte är det. Avancerad DNR analyserar innehåll för att hitta defekter och riktar den inkommande bilden mot någon av två riktningar. Bilder från en bra källa optimeras för den högsta skärpenivå och detaljrikedom du kan tänka dig. Och bilderna från en källa av dålig kvalitet? De rensas först på defekter innan de förstärks som sina motsvarigheter med bra kvalitet.

Perfect Pixel Ultra HD – det ultimata inom UHD-bildkvalitet

Vi bygger vidare på vår prisbelönta UHD-teknik och tar högupplöst bildkvalitet till en helt ny nivå. Bildbearbetningsalgoritmerna i vår Pixel Precise Ultra HD Engine konverterar alla insignaler till den bästa 4K Ultra HD-upplösningen på din skärm. Resultatet är djupast möjliga svärta och ljusast möjliga vita färg. Dessutom får du de mest levande och naturliga hudtonerna samt vår jämnaste och skarpaste bild – varje gång, oavsett bildkälla.

Hör alla detaljer med DTS Premium Sound

Fantastiska tv-högtalare kräver en kraftfull bildbearbetningsmotor som bevarar renhet. DTS premiumsvit är utformad för att tillhandahålla den upplevelse konsumenterna förväntar sig av förstklassig ljudbearbetning: uppslukande surroundljud med djup, fyllig bas och kristallklar dialoge som levereras med maximala volymnivåer och utan variationer, klipp eller distorsion.

Visa alla specifikationer
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • Erbjudanden via Android-appen varierar beroende på land. Mer information hittar du i din lokala Google Play Store.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • (Philips) bara kompatibel med specifik Philips-spelarenhet.
 • Google Cast-funktionen gäller för appar och enheter som hanterar Google Cast. Mer information hittar du på produktsidan för Google Cast.
 • Philips TV Remote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller, operatörer och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Du hittar mer information på www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV-apparna som erbjuds varierar mellan olika TV-modeller och länder. Du hittar mer information på www.philips.com/smarttv.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av