1
Billampor

X-tremeVision

Xenonlampa till bilstrålkastare

  X-tremeVision

  Xenonlampa till bilstrålkastare

  Känn dig trygg, kör säkert

  Den här högeffektiva xenonlampan ger upp till 50 % bättre sikt och högsta möjliga ljusstyrka för maximal sikt även för de allra mest krävande förarna. Philips Xenon X-tremeVision är det ultimata valet för alla förare. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Känn dig trygg, kör säkert

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Känn dig trygg, kör säkert

Den här högeffektiva xenonlampan ger upp till 50 % bättre sikt och högsta möjliga ljusstyrka för maximal sikt även för de allra mest krävande förarna. Philips Xenon X-tremeVision är det ultimata valet för alla förare. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

X-tremeVision Xenonlampa till bilstrålkastare

Typ av lampa: D1S, 1-pack, 85 V, 35 W 85415XVS1 Hitta liknande produkter

Känn dig trygg, kör säkert

Upp till 50 % bättre sikt

 • Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard för moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt sett utrustad med Philips-belysning.

 • Prisbelönt billampstillverkare

  Prisbelönt billampstillverkare

  Våra lampor får ofta utmärkelser av fordonsexperter.

 • Philips har utvecklat Xenon HID-tekniken

  Philips har utvecklat Xenon HID-tekniken

  Xenon HID-lampor (High Intensity Discharge) ger dubbelt så mycket ljus för en säkrare körning – oavsett förhållande. Det kraftfulla vita ljus som Xenon HID-lamporna avger kan till och med jämföras med dagsljus. Studier har visat att xenonbilbelysning gör att förare kan koncentrera sig på körningen samt urskilja hinder och vägskyltar snabbare än med annan bilbelysning.

 • Philips billampor är ytterst UV-tåliga

  Philips billampor är ytterst UV-tåliga

  Philips särskilda teknik för anti-UV-beläggning skyddar strålkastarna mot skadlig ultraviolett strålning, vilket gör Philips UV-behandlade kvartsglas perfekt för alla körförhållanden och garanterar deras livslängd.

 • Följer ECE-certifieringens höga kvalitetsstandard

  Philips produkter och tjänster för fordon anses vara bäst i klassen, både på marknaden för originalutrustning och eftermarknaden. Våra produkter, som tillverkats av högkvalitativa material och testas enligt de högsta specifikationerna, är utvecklade för att maximera våra kunders säkerhet och bekvämlighet under körningen. Hela produktutbudet är noggrant testat, kontrollerat och certifierat (ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000) enligt de högsta ECE-kraven. Enkelt uttryckt: kvalitet du kan lita på.

 • Bättre sikt för säkrare körning

  Med Xenon X-treme Vision förbättrar du reaktionstiden tack vare att du snabbare upptäcker hinder och vägskyltar. Belysningen är en grundläggande del av körupplevelsen och den främsta och enda säkerhetsåtgärden som faktiskt bidrar till att förhindra olyckor. Philips främjar aktivt säkerhetsskydd för att förhindra olyckor genom att öka den allmänna sikten och belysningen av vägen tack vare färgtemperaturen på 4 800 K.

 • Xenon X-treme vision är den ultimata lösningen

  Xenon XtremeVision-lamporna är baserade på Philips xenonteknik för bästa möjliga resultat. Xenon X-treme Vision avger en längre ljusstråle och gör att du lättare upptäcker hinder samt ökar sikten åt sidorna. Genom att avge ännu mer ljus tillgodoser Xenon X-treme Vision behoven hos de allra mest krävande förarna, samtidigt som lamporna håller originalutrustningskvalitet och ger överlägsen prestanda.

 • Philips billampor är tillverkade i kvartsglas av hög kvalitet

  UV-kvartsglas är starkare än hårdglas och är ytterst motståndskraftigt mot extrema temperaturer och vibrationer, vilket minimerar risken för explosion. Philips kvartsglaslampor kan stå emot kraftiga temperaturförändringar. Då det är möjligt att öka trycket inuti lampan kan UV-kvartsglaset producera ett kraftigare ljus.

 • Philips billampor är ytterst motståndskraftiga mot fukt

  Endast en lysande glödlampa i kvartsglas kan stå emot kraftiga temperaturförändringar som när en droppe kallt vatten nuddar vid den heta glödlampan, vilket kan hända när du kör igenom vatten med en trasig strålkastare.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av