1

PhotoFrame personlig

    -{discount-percentage}%

    PhotoFrame personlig

    Dela dina minnen trådlöst

    Hur många foton har du i din dator? Vi vet att du har massor! Med Philips trådlösa digitala PhotoFrame™ kan du titta på hela din fotosamling i datorn – antingen i ett trådlöst streamingläge eller i överföringsläge. Läs mer om produkten

    Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dela dina minnen trådlöst

Hur många foton har du i din dator? Vi vet att du har massor! Med Philips trådlösa digitala PhotoFrame™ kan du titta på hela din fotosamling i datorn – antingen i ett trådlöst streamingläge eller i överföringsläge. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Visa alla underhållsprodukter och tillbehör

PhotoFrame personlig

Total:

PhotoFrame personlig

20, 3 cm/8" LCD, Höjd-/breddförhållande 4:3 8FF3WMI/00 Hitta liknande produkter

Dela dina minnen trådlöst

Två klick för att installera trådlös PhotoFrame-anslutning

Wi-Fi Protected Setup är det enklaste och säkraste sättet att upprätta den trådlösa anslutningen mellan din trådlösa PhotoFrame och din trådlösa router. Tryck bara på WPS-knappen på din trådlösa router och på WPS-knappen på din PhotoFrame så har du slutfört installationen.

Streama och visa alla foton på datorn trådlöst

Med en PhotoFrame som har funktioner för trådlös streaming av foton behöver du inte spara så många foton i själva PhotoFrame. Alla foton från din hemdator eller favoritbilder från internet streamas trådlöst till din PhotoFrame. Du kan enkelt bläddra bland bilderna på din PhotoFrame och behöver aldrig oroa dig över lagringsutrymmet på den.

Överför foton trådlöst via programvara med enkla dra och släpp-funktioner

PhotoFrame Manager - wireless är en programvara för fotohantering som du kan använda till att visa, hantera och organisera dina album och foton. PhotoFrame Manager fungerar med Windows XP och Windows Vista, Mac OS X och är kompatibel med iPhoto-programvara. Du kan också överföra dina foton trådlöst till din trådlösa PhotoFrame med hjälp av enkla dra och släpp-funktioner – det är verkligen så enkelt!

imagen Pro för skarpa, livfulla och naturliga hudtoner

Philips unika bildförbättringsteknik analyserar automatiskt dina foton och justerar färger för optimal kontrast. imagen Pro ger en mer avancerad bildförbättring inklusive de 3 viktigaste komponenterna från imagen för bättre färgåtergivning, färgdjup och smart kontrast. Förutom detta ger imagen Pro förbättrade hudfärger, skarpare bilder och flimmerfri bildvisning vilket är väldigt viktigt för stillbilder.

Automatisk orientering för att passa stående eller liggande läge

Via en sensor känns fotoramens läge av och varje foto visas automatiskt korrekt i liggande eller stående format.

Ha skoj med kollage: visa flera foton i en vy

Det är en bildspelseffekt som visar bilder i collageformat. Olika bilder sammanställs automatiskt och slumpmässigt vilket gör att du slipper de trista kanter som kan uppstå om bilderna är mindre än skärmen.

Kasta nytt sken över gamla minnen med RadiantColor

RadiantColor är Philips egen teknik för visning av små bilder i det optimala höjd-/breddförhållandet 4:3. Med hjälp av den här tekniken dras färgerna i bilder som är mindre än helskärmsbilder ut på skärmen och på så sätt undviker du svarta fält och får ett störningsfritt höjd-/breddförhållande.

Spara energi med automatisk nedtoning när omgivande ljus känns av

Smart Power Pro är en sensor som aktiverar och avaktiverar PhotoFrame genom att känna av omgivande ljusförhållanden och på så sätt sparar energi för miljöns skull. Du kan spara upp till en tredjedel av energikostnaden för din PhotoFrame, och det bästa är att allt sker automatiskt!

Höjd-/breddförhållande på 4:3 för optimal, störningsfri visning

Med Philips digitala PhotoFrame kan du visa foton med höjd-/breddförhållandet 4:3, vilket ger den bästa visningsupplevelsen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av