1

Klockradio

  -{discount-percentage}%

  Klockradio

  Vakna och somna med naturen

  Fyll sovrummet med lugnande ljud från naturen eller med musik. Välj från en lista och använd ett av de 20 inbyggda alarmen, eller insomningsfunktionen som sakta tonar ned musiken. Philips klockradio har även stämningsbelysning i flera färger. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Vakna och somna med naturen

Fyll sovrummet med lugnande ljud från naturen eller med musik. Välj från en lista och använd ett av de 20 inbyggda alarmen, eller insomningsfunktionen som sakta tonar ned musiken. Philips klockradio har även stämningsbelysning i flera färger. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Vakna och somna med naturen

Njut av stämningsbelysning i flera färger

 • 20 naturliga ljud och melodier för att somna och vakna på ett lugnt och behagligt sätt

  20 naturliga ljud och melodier för att somna och vakna på ett lugnt och behagligt sätt

  Säg god natt och mena det verkligen. 20 inbyggda ljud hjälper dig att somna och vakna upp på ett behagligare sätt, där 15 av dem har valts för att skapa en lugn atmosfär i ditt sovrum som gör att du vaggas in i en djup och skön sömn. Slumra in till ljudet av regn eller skogssus eller andra ljud som hjärtslag och vindspel eller musik som är komponerad för att göra dig sömnig. På morgonen vaknar du utvilad till något av de fem alarmljuden, t.ex. klockringning eller fågelkvitter. Du kan också välja att vakna till en vanlig alarmsignal eller radion.

 • Lugnande insomningstimer där musiken sakta tonas ned

  Lugnande insomningstimer där musiken sakta tonas ned

  Du kan programmera tiden för den nedtonande musiken efter hur lång tid det normalt tar för dig att somna. Förutom att spara energi hjälper den dig också att slumra in behagligt utan du behöver justera volymen eller väckas av att musiken abrupt stängs av när du börjat slumra in.

 • Stämningsbelysning i flera färger som matchar din stil

  Stämningsbelysning i flera färger som matchar din stil

  Färg och ljus kan påverka hur du mår. En kombination kan göra att du känner dig full av energi och en annan kan göra att du känner dig lugn. Färgat ljus är dessutom onekligen attraktivt och kan göra ett rum intressantare. Den här klockradion har stämningsbelysning i flera färger som kan producera mer än 32 000 färger – vilket ger dig en mängd nyanser att välja mellan, oavsett om du vill ha ljus som matchar ditt humör eller din inredning.

 • Justerbar skärmljusstyrka för att du ska se bättre

  Justerbar skärmljusstyrka för att du ska se bättre

  Du styr enkelt Philips-radions speltid genom att ställa in önskat antal minuter på den digitala timern. Tiden räknas ned automatiskt och radion stängs sedan av.

 • Justerbar alarmvolym för pålitlig väckning

  Justerbar alarmvolym för pålitlig väckning

  Med en klockradio från Philips blir du väckt på ett sätt som passar dig. Du kan justera volymen för alarmet som du vill ha den. Oavsett om du behöver högre volym för att ta dig ur sängen i tid, eller om du föredrar lägre volym för en mjukare väckning, får du möjligheten att påbörja dagen på ditt sätt.

 • Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Starta dagen på rätt sätt genom att vakna mjukt till en gradvis ökande alarmvolym. Vanliga väckarklockor med inställd volym har antingen för lågt ljud för att väcka dig eller så obehagligt högt ljud att du vaknar alltför abrupt. Välj att vakna till din favoritmusik, radiostation eller alarmsignal. Med den behagliga uppvakningsfunktionen ökar volymen gradvis från svag till någorlunda hög för att väcka dig försiktigt.

 • Digital FM-mottagare

  Digital FM-mottagare

 • Stämningsbelysningskontroll för färgloop eller önskad atmosfär

  Lek med stämningsbelysningen och låt färgerna flöda – och njut av en livfull atmosfär. Du kan även pausa belysningen och stanna vid en färg du gillar eller en färg som matchar ditt rum eller ditt humör.

 • Anslut och ställ klockan automatiskt

  När du tar ut klockan ur lådan och ansluter den ställer den sig automatiskt. Den intelligenta klockan läser in förprogrammerade data och ställer in rätt tid enligt standardtidszonen. Om du befinner dig i en annan tidszon behöver du bara trycka på knappen Time zone så ställer klockan in rätt tid. Du behöver inte läsa någon användarhandbok eller krångla med olika knappar.

 • Backup för tid och larm så att du vaknar i tid även vid strömavbrott

  Vid ett strömavbrott kan den här intelligenta klockan fortfarande visa rätt tid och behålla dina inställningar. Det inställda larmet förblir aktivt även när skärmen är avstängd - tack vare ett förinstallerat batteri. När strömmen kommer tillbaka behöver du inte justera klockan eller återställa inställningarna. Otroligt nog ger batteriet tillräckligt med ström för att signalen ska ljuda vid den tid du ställt in för larmet, även om strömförsörjningen har återställts - så att du aldrig vaknar för sent.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av